Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Canon EF-S 18-55mm IS
Автор: kamyse   
Дата:   03-11-08 10:49

Обективът e Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS и е на 3 месеца, в гаранция. Без козметични и функционални забележки. Закупен е от USA.

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Canon EF-S 18-55mm IS
Автор: fobo88   
Дата:   03-11-08 10:50

Cena?

Дата:   03-11-08 12:14

280лв

Автор: evox   
Дата:   03-11-08 12:29

Продавам обектив Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 Image Stabilizer
От: kamyse, 24.10.2008 19:58 Отговори

Обектива е на не повече от 300-400 кадъра и е без забележки. Ползван е с UV защитен филтър. Донесен е от USA и е с оригиналната кутийка, документи и гаранция. Към него има и UV филтър Tiffen USA.

Продавам го за 190лв.
Ако купувача е извън София, мога да го изпратя с Еконт, за сметка на получателя.

Re: Продавам обектив Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 Image Stabilizer (Re: kamyse)
От: kamyse, 27.10.2008 14:18 Отговори

Нова цена - 250лв.

Тоя обектив като стане 1000 лв. ще се наредя на опашката та дано го взема.

Автор: kirosexa   
Дата:   03-11-08 13:55

и тогава няма да успееш, kamyse ще измисли нещо друго, вервай ми [smilie19]

Дата:   03-11-08 15:55

Приятели, няма нужда да не нареждате на опашка [smile] Във фотопавилиона този обектив се продава на много добра цена сега мисля 409лв. [beer]

Автор: kln   
Дата:   03-11-08 20:14

И с редене на опашка не става - проявата на интерес провокира повишение на цената [smile]

Дата:   03-11-08 20:20

Нещо против? Или просто си се заяждаш [smile] Успех с намирането на по - евтин обектив [beer]
И 5лв да стане обектива, на някои хора пак ще им е скъпо а и е рано за коледни подаръци, нали така? [smile]

Публикацията е редактирана (03-11-08 20:24)

Дата:   03-11-08 20:46

Не, днес имам работа и не съм в настроение да се заяждам. Просто изказвам мнение, както правят и останалите.
Ще се направя, че не съм забелязал малко по-острия тон.

Дата:   03-11-08 21:09

Уважаеми съфорумци,
освен чисто злобеене не намирам каквото и да е обективно/субективно мнение в написаното до сега. Мисля, че бях честен с вас и обясних мотивите си за повишението на цената, без дори да подозирам, че това ще провокира толкова негативни коментари. Доколкото гроздето ви се вижда кисело - сами разбирате аз не мога да ви помогна. Също съм изпускал "добри сделки" и се радвам, че не съм дал свобода на злобата по този начин. И вие и аз сме водени от търгоски/потребителски интереси (за това е и този базар), и не виждам нищо нередно в промяната на цените. За това което аз продавам цената е вече споменатата от мен
Ако има промяна - може да проверявате тук за да се информирате [smile]

Пожелавам ви успех с намирането на най- добрата техника, и на най - добра цена.

Дата:   03-11-08 21:42

Мисля от своя страна да прекратя дискусията с едно уточнение. За мен, а вероятно и не само, е обидно някой да твърди, че съм дал свобода на злобата си, тъй като колкото и невероятно да звучи има чувства, които на някои хора са им чужди. Всъщност на всекиго все нещо му е чуждо. Тук не става въпрос за кисело и сладко грозде. Защо си въобразяваш, че продаваш Великото Нещо, което ние не можем да си позволим и се надяваме някой да ни го подари или продаде за 5лв? Никой не е забогатял или обеднял заради 20-30 лева, но повишавайки така цента, хората които ще са склонни да ги дадат точно на теб ще стават все по-малко. Сондирането на пазара е хубаво нещо, но не е това варианта. Аз казвам, че съм изпуснал добра сделка тогава, когато някой купи стоката под носа ми, а не когато повишат цената на киселото мляко, докато стигна от хладилника до касата в супермаркета.

Дата:   03-11-08 22:13

Не мисля, че можеш да претендираш за обида, при условие, че твърдиш неща които няма как да знаеш - моля те остави ми приоритета аз да зная какво си въобразям и какво не си въобразявам. Ако ти боравиш в <<велики неща>>, аз просто продавам обектива си. Относно мнението ти за сондирането на пазара - виждам, че си убеден и няма да ти опонирам. Повечето потенциални купувачи питат за отбив от цената - приеми и това, като сондиране на пазара също...в което не виждам нищо лошо. Ако все още се чувстваш обиден - аз съм готов тук да ти се извиня персонално за репликата си, стига ти да ми посочиш една обективна причина да се намесиш с първият си коментар в тази "дискусия". Относно прекратяването на дискусията - това е умно решение, все пак ти я започна. [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР