Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Обектив Nikkor AF-S DX 18-55mm f/3.5-5.6 G се продава
Автор: baltazar40D   
Дата:   30-10-08 23:55

Обектива е практически чисто нов, част от кит, заменен от друг веднага след покупката и неизползван от тогава.Очаквам предложения!

Отговори на това съобщение
 Re: Обектив Nikkor AF-S DX 18-55mm f/3.5-5.6 G се продава
Дата:   31-10-08 18:07

- 100 лв.

Дата:   01-11-08 21:32

[smilie24]

Автор: yavorin   
Дата:   01-11-08 22:32

Не знам ама това е прекалено добра цена за обектив, който не е ползван въобще!!!
За купувачите - който му трябва такъв обектив да го взема веданага на тази цена,защото ще изпусне офертата!
За продавача - хей човече...първо провери как вървят цените във форума, защото за практически нов обектив (който между другото в Павилиона струва 269 лв http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=17&base=1&cat=65&product=995&show=additional... трябва да искаш друга цена (поне 150)!!! Незнам това си е твоя работа, но така сваляш цената на други, които искат да продадат този обектив (не че за мен имаше значение дали ще изгубя 20-50 лв). И все пак аз успях днес да продам същия обектив, който беше на година и половина и с доста кадри зад гърба си за повече пари от твоята обява!!!
Няма значение...........[smilie7]
Все пак успех с продажбата [smilie24]

Дата:   03-11-08 20:13

Благодаря за забележката, наистина не съм голям търговец, обектива просто си стои опакован в кутията заради 18-70 който си купих още в началото, но приемам забележката и вдигам цената на 130 лв, макар да струва и 150 та и 200 дори(неразличим от нов е), но желая някой да го ползва със здраве а не да събира праха при мен! :)
И благодаря за пожелонията[smilie24]

Дата:   05-11-08 22:20

[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР