Автор: snoopcho
Дата: 27-10-08 09:32
Здравейте ...
ПРОДАВАМ фотоапарат - Fujifilm Finepix A920
Фотоапарата е на има - няма 6 месеца ... на около 500 снимки е ... с 2 думи чисто новичък ... няма никакви следи от употреба и работи перфектно.
Причина за продажбата - Закупуване на по професионална техника .
Комплектът включва - Всичко както си е от закупуването - Фотоапарат / USB кабел за компютър / Кабел за телевизор / Книжки с инструкции на Български и Англииски / Каишка за ръка / Карта памет 1 ГБ / Диск с информация и програма за фотоапарата / Комплектът също включва и чантичка закупувана отделно от мен ... Чантата е Lowepro - Малка и компактна в нея се побира фотоапарата и 2 батерии (тоест всичко от което имаш нужда)
Отностно Фотоапарата ето малко допълнителна информация -
Ефективни пиксели 9.1 mpix
Максимален размер на снимката 3488 x 2616
Видео клипове Да, 320 x 240, 30 fps
Батерия AA (2)
Тип допълнителна памет xD Picture Card, SD card, Internal
Размер на дисплея 2.7 инч.
USB Да
Оптично увеличение 4 x
Дигитално увеличение 6 x
Автофокус Да
Светочувствителност Auto, 100, 200, 400, 800
Задаване баланс на бялото 5 позиции
Обсег на отвора F2.9 - F7.1
Вградена светкавица Да
Режими на светкавицата Автоматичен, Включено, намаляване ефекта "Червени очи", Slow, Изключено
Самоснимачка Да
Размери (шш х вв х дд) 98 x 62 x 32 мм
Тегло (с батерия) 206 гр.
Снимки : http://www.microglobe.co.uk/catalog/images/Fujifilm_finepix_A920_9_Megapixel_digital_camera.jpg
С 2 думи ... Лек и компактен с много качества и функции събрани в компактно тяло ... Фотоапарата е перфектен любителски фотоапарат и ми е вършел отлична работа !
Цена : 190 лв (включва всичко гореизброено
Контакти :
Скайп : snoopcho0307
Телефон : ......
E-mail : snoopcho@abv.bg
От София съм ... Ако някои от друг град има желание ... ще измислиме вариант ... няма проблем ! Smile
|
|