Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Всичко продадено, темата се закрива
Автор: icarus   
Дата:   20-10-08 20:44

За да не "спамя" из базара с 3-4 теми, обединявам всичко в една, с нови елементи и моменти ...

Следват подробности ;

На въпроса "защо?",

следва отговор - "пари".

А парите са за това :

http://www.dpreview.com/previews/canoneos5dmarkII/

... e, запазвам си един К200Д и шепа обективи за К / М42, след време да се върна пак "в правата вяра" [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Каквото остана още се продава ...
Дата:   20-10-08 21:02

2. Монитор Dell 2408 - нов, гаранция 36 месеца, без кашон - описание не давам, който разбира, знае за какво става дума;

Пътува към клиента ...

4. Sigma 18-200 mm за Pentax (на К), купувана Юли, 2008 година, не повече от 200 кадъра, в гаранция, филтър UV Hoya;

Продаден

Публикацията е редактирана (28-10-08 18:58)

Re: Продавам Пентакс К20Д и много още джунджурии :
Дата:   21-10-08 10:40

снимки тук :

http://bulcom.bg/galery/main.php

Дата:   21-10-08 20:48

Позиция 5 :

5. Pentax FA 28-105 mm / 4-5.6,с Power-Zoom, без гаранция, използван, състояние - отлично;

... запазена за oldmarti

Дата:   21-10-08 22:21

По повод 5-те запитвания за грипа от позиция 11 - не се продава отделно от тялото ....

Дата:   22-10-08 18:05

[beer]

Автор: masteral   
Дата:   22-10-08 23:58

Pentax FA 28-105 mm / 4-5.6 купувам, ако се откаже oldmarti

Автор: kkkolelo   
Дата:   23-10-08 08:56

Интерисуваме
10. (Може би и) Pentax A 70-210/4 "помпа", състояние - отлично;

Цена : 200 лв.
Ще го взема, ако го продаваш и може и една две снимчици на външния му вид (ако може,но щом състоянието му е отлично). Потвърди ми ако го продаваш да ти пратя адреса си (От Варна съм).

Автор: bg_user   
Дата:   23-10-08 09:17

Позиция 3 и позиция 9! ЛС

Дата:   23-10-08 09:26

kkkolelo - л.с.
bg_user - л.с.
masteral - писах на oldmarti, чакам отговор до утре от него, ако не, твой е ...

Дата:   23-10-08 09:30

ЛС

Дата:   23-10-08 09:35

Позиции 3 и 9 - запазени

Дата:   23-10-08 10:12

Купувам 10. SMS Pentax A 70-210/4 "помпа", състояние - отлично, цена 200 лв. Пращам адреса си на лични.

Автор: ahaya   
Дата:   23-10-08 13:48

Може ли снимки на раницата, или да уточниш модела.Комплекта ,грип и една стандартна батерия ли включва, или две?

Дата:   23-10-08 14:01

Позиции 3,5,9 и 10 запазени / продадени / - днес пътуват към клиентите - чакам отзиви ...

Ahaya, снимки имам тук, има и раницата вътре (Lowepro Micro Trekker 100), например тук :

http://bulcom.bg/galery/main.php?g2_itemId=57

На втория въпрос : К20Д+батерия, грип+батерия [smilie5]

Дата:   23-10-08 21:16

Промоцията - във втория пост ...

Дата:   24-10-08 12:57

Позиции 3, 9 получени. Перфектни. Изключително коректна оферта и изпълнение.

Re: Петъчна промоция - Продавам Пентакс К20Д и много още джунджурии :
Дата:   24-10-08 13:19

SMS Pentax A 70-210/ 4-еФ, голям кеф. [thankyou]
Щракнах нещичко, ама сега нямам време да качвам... Който се интерисува, този обектив му е познат - само суперлативи. Като прибавим и отличното състояние на конкретния обектив ... [beer] [shtrak]
И едно въпросче, какви мм задавате за стабилизацията (понеже е варио)... някакви си близки до разстоянията които мислите да снимате или изключвате стабилизацията ...?

Автор: spa   
Дата:   24-10-08 17:06

кропаkkkolelo написа:
> И едно въпросче, какви мм задавате за стабилизацията (понеже е
> варио)... някакви си близки до разстоянията които мислите да
> снимате или изключвате стабилизацията ...?

Задаваш милиметрите на обектива. Тези които си пише на него. Пък той вече си ги смята. Но ако говориш за А 70-210/4 той трябва да предава мм и не би трябвало да се настройва. Но може и да бъркам.

Дата:   24-10-08 17:11

Когато съм сложил ръчнофокусен при включване на апарата 1-во излиза скалата в мм за избор - при твърдите е ясно, въпроса ми е при вариото - този ми е първи варио ръчнофокусен ....

Автор: spa   
Дата:   24-10-08 19:05

kkkolelo написа:

> Когато съм сложил ръчнофокусен при включване на апарата 1-во
> излиза скалата в мм за избор - при твърдите е ясно, въпроса ми
> е при вариото - този ми е първи варио ръчнофокусен ....

Само да вметна за версиите на обективите http://pentaxfanclub.com/viewtopic.php?f=12&t=14

Явно този обектив няма комуникация за вариото. Май ще е по добре да си го нагласяш за всяка снимка или някакво усреднено положение например 135мм. Според мен ще ти е необходима стабилизацията предимно на 210мм. Друг вариант снимаш и каквото стане или въобще без стабилизация. С времето ще се научиш. Като казахме времето ти преди месец що се отказа от мойта сигма? Сега икарус си я кътка и не я дава [ezik] [ezik] [ezik]

Дата:   24-10-08 19:07

Аз задавах 135 мм, така или иначе над 150 каквато и стабилизация да има, без статив не става (а там стаб-а се изключва) ... пробвал съм и с междинни 85 (или 80 май беше) и 105 - все едно и също е ... на К200 само на 135 го ползвах, на К20 без значение ....

Така и така е при теб, пробвай при бленда 8 или 11 на 80-90 мм - за мен там най-добре "рисува"

Дата:   24-10-08 19:14

SPA - [beer]

Разбира се, че ще си я къткам, кво като ще скачам на Канон-я, К200 да не е за хвърляне ???
Само редуцирам обективите, 28 мм, 50 мм, 105 мм, 135 мм и твоите 70-200 и твърдия 200 с теле 2Х оставям ...

С Пентакс-а А70-210/4 снимах основно без стабилизация в серия, една от 4-5 винаги ставаше, предимство е постоянната "светла" бленда от 70 до края ->>> по-високи скоростти. Пробвай да работиш с ИСО 200-300 и денем и ще разбереш защо ...

Дата:   24-10-08 19:59

Като казахме времето ти преди месец що се отказа от мойта сигма? Сега икарус си я кътка и не я дава

Така. Дълго е "обикалях" твоята Сигма и предимството и беше че не е ръчнофокусен (което не е никак маловажно). Снимките които любезно ми прати показваха много положителни неща ... - но най важното, което аз много ценя -цветопредаването - някак си студено и ако има по голям букет от цветове те са някак си рязко разделени. В оскъдните снимки които намирах, не намерих доказателство за този колорит (вкл. постепенно преливане на цветовете), който може би само пентаксовите стъкла дават. В рамките на 3-4 месеца преди моя обектив се продадоха два такива, първия "като нов" даже мисля че Икарус го взе. Продадоха се макс. за 3 дни. Сигмата се продава поне 3 седмици. Тогава за този Пентакс намерих стотици снимки, които в 90 % харесвах, дори и в pbase.com където има много боза. Така, че една скромна препоръка за всеки продавач - освен чисто технически снимки, хубаво и нещо по художествено за обектива който продават. Ако намеря време ще сложа една подборка от снимки, за да илюстрирам какво имам предвид. Така че не съжалявам за избора си. Но на вкус и на цвят приятели нямало ...[smile]

Дата:   24-10-08 20:41

Пентакс-а го взех от едно хлапе, което не знаеше (а може и да знаеше, но му трябваха пари ...) какво държи в ръцете си ... наистина уникален ... след това взех от asenr CZJ 135/3.5 и престанах да "помпам" с Пентакс-а. Ще ми липсва само в 70-90 мм рисунака ... както и да е, много и хубави кадри ти пожелавам ...
А, да, позиция 11 е продадена на ahaya [beer]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР