Автор: pifakiz
Дата: 15-10-08 09:16
Колеги, аз продадох моя Pentax K10D + обектив Pentax SMC DA 16-45mm f/4.0 ED AL за 1000лв, но имайте в предвид, че бях купил тялото и обектива от чужбина, и то на доста привлекателна цена!!!
Прецених, че техниката няма гаранция, и затова цената, която определих, трябва да е по-ниска!
Също така ми беше спешна продажбата, и затова просто предпочетох да го дам на малко по-ниска цена, вместо да чакам със седмици да се продаде, и да чета "безсмислени" коментари, от хора, които нямат ама никакъв интерес, но ей така, само да си пишат нещо!
Относно обявата на колегата, смятам, че цената му е леко висока!
Двата китови обектива струват заедно максимум 400 лв втора ръка/150 + 250/, така цената на тялото става 900 лв, което според мен вече е много!
Разбира се, техниката може да е като нова, но няма гаранция, което е от голямо значение за бъдещите купувачи!
Според мен реалната цена на техниката/като се има в прдвид ,че е втора ръка, без гаранция/ е следната:
1.К10Д - 750лв
2.18-55 - 150 лв
3.55-200 - 250 лв
Общо - 1150лв
Това, ако искаш да дадеш конкурентна цена, и имаш желание да продадеш бързо/не на 100% сигурно де/!
Но колегата продавач най-добре може да прецени за каква сума е готов да се раздели с техниката си!
Желая му успех в продажбата!![[beer]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif)
Публикацията е редактирана (15-10-08 09:17)
|
|