Автор: navy
Дата: 29-09-08 17:33
Абе... как да ти кажа... да излезне сигмата и японското ще падне в канала
Тя не, че сигмата не е японска де
Не знам новия 50/1.4 никор дали ще е по арна покупка от сигмата. Ще ги сравня и ще видя, дотогава време бол, няма да бързаме я, идва зима, свънски пържоли, туршия и силна ракия ха ха ха
МАЛЕЕЕЕ... ако ти кажа каква яка ракия сварихме неделята... 40 литра излезе ... спря на 60 градуса, текна на 75, а мека, уж преварена. Плодове, основно дренки... малеее... как ухае, лудница е в къщи, като се прибера и тичам на балкона да душа... като наркоман съм ха ха ха...
При мен ракията отлежава в специално буре минимум година. Става смъртница направо, така ли се лъзга по гърлото, че не усещаш кога си под масата
Та тази вечер ще източвам старата, с цвят на кехлибар.. и ще наливам тази. Предната я правих от вино! Няма такъв аромат и вкус - чесно! Скъпите уискита спиртаци ряпа да гризът!
Казана за варене чичо ми го намаза с мед отвътре хе хе, тарикат е тоййй, тарикаааааат
|
|