Автор: viper_hwbg
Дата: 08-09-08 17:45
Цената е без ДДС, защото съм частно лице и не мога да издам такава. Евентуално мога да се примоля на някой познат да пусне фактура, но ще трябва да му платя ДДС-то на него или поне някъв процент от него.
Отностно допълнителните обективи или светкавица, един приятел се прибира от щатите в края на месеца и може да ми донесе каквото искам, а цените за някой който желае да купи комплекта, който продавам ще са като тези в щатите, печалба за мен не искам.
Аз до няколко дни планувах да му поръчам FL-36R светкавицата, но тъй като ми се налага да продам апарата, поради финансови затруднения давам шанс на някой който иска да купи моя комлект да се обзаведе с допънителни неща, като например:
Olympus FL-36R светкавица, която в България под 449 лв. е доста трудно да се намери, да се поръча от тук
http://www.amazon.com/gp/product/B000Y9LYCU/ref=s9subs_c2_114_at1-rfc_p?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=0RD1JB6N9S0HFVQRRQC5&pf_rd_t=101&pf_rd_p=......&pf_rd_i=......
за 199$.
Забравих да спомена и форма за контакти: лични съобщения тук във форума или на телефон 0888 538 604 - Милко.
Публикацията е редактирана (08-09-08 17:53)
|
|