Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Продавам чудесен Canon PowerShot A570IS - състояние 10/10 - 18 мес гаранция - подаръци - до неделя 24:00 - нова цена
Автор: emilliano   
Дата:   05-09-08 22:45

Продавам си прекрасното апаратче, което се намира в безупречно състояние. Купил съм го на 25.04.2008 от Фотопавилион, т.е. в гаранция е още почти 18 месеца. Състоянието му и външно и във функционално отношение, по нищо не показва, че е използван изобщо - няма дори и малка драскотинка. Окомплектован е така, сякаш току що е излязъл от магазина(дори кутията съм я отварял само за да извадя апаратчето и да изпробвам кабелите, които си стоят в найлончетата до непрочетените книжки). Апаратчето е едно от най-добрите в класа си. Стабилизацията работи чудесно, има пълен набор от ръчни настройки. Прекрасно за някого, който иска да "участва" в снимката, а не само да щрака на "ауто", или за такива, които не винаги могат да си носят ДСЛР-а в джоба.
Причината, поради която го продавам е, че искам да направя първата стъпка в събирането на парички за ДСЛР, иначе не бих се разделил с него.
Подарък - оригинално калъфче Canon SC-PS600, което също изглежда като ново и си е в оригиналната кутийка.
Апаратчето:
http://www.dpreview.com/reviews/canona570is/
Калъфчето:
http://www.dekom.bg/?page=product_details&structure=Products&instanceID=5121

Цена: 280лв

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам чудесен Canon PowerShot A570IS
Дата:   06-09-08 11:20

Забравил съм да спомена, че се намира във Варна.

Re: Продавам чудесен Canon PowerShot A570IS
Дата:   06-09-08 18:54

Състояние: 10/10
Гаранция: до 25.04.2010г.
Подарък: оригинално калъфче Канон
Нова цена: 270лв.
[shtrak]

Публикацията е редактирана (08-09-08 09:00)

Re: Продавам чудесен Canon PowerShot A570IS - състояние 10/10 - 18 мес гаранция
Автор: batemmm   
Дата:   07-09-08 03:17

Търся нещо подобно за подводни снимки, но не ми се дават повече от 200 лв за апарат, който ще ползвам един, два пъти в годината.

Дата:   07-09-08 23:05

Никой ли не иска прекрасен и нов апарат? Няма друга алтернатива с такива възможности, качество, размери и цена. Ако някой желае, може да си качи допълнителен софтуер, с който да снима в RAW, да има хистограма в реално време, докато се снима и др. [shtrak]

Автор: Славов   
Дата:   07-09-08 23:32

С тази матричка......1/2,5 [smilie23]

вече има доста апарати с 1/1,8 за тези пари, скоро снимах с 1 Самсунг 850, амииии личи си размера.....

Дата:   07-09-08 23:55

Като го купувах пробвах и всякакви Самсунги и определено не го превъзхождат по отношение на шума, ако и да имат по-голяма матрица. А и заради чудесно работещата стабилизация може спокойно при по слаба светлина да се снима на по-ниска скорост и да се използва по-малка светлочувствителност. Изобщо не могат да се сравняват двата модела според мен, но всеки има право на мнение и преценка. Ако някой има интерес ще прочете някои ревюта с тестови снимки. Обявата не насилва никого, само предлага и то нещо много добро.

Re: Продавам чудесен Canon PowerShot A570IS - състояние 10/10 - 18 мес гаранция - nova cena
Дата:   09-09-08 18:29

Nova cena: 260lv
tel: 0885 770 776

P.S. izvinqvam se za latinicata.

Re: Продавам чудесен Canon PowerShot A570IS - състояние 10/10 - 18 мес гаранция - nova cena
Автор: marrio31   
Дата:   09-09-08 18:41

[smile]

Публикацията е редактирана (09-09-08 18:41)

Автор: dideron   
Дата:   09-09-08 21:55

Обърнал ли си внимание на този модел регулира ли се светлината на светкавицата или не може
Опитвам се да налея малко мозък на една позната за да си вземе свестен фотоапарат ама не поема.Офертата ти е доста добра но аз си имам канон 710 ис.Ако случайно мацето се навие ще ти се обадя.
[shtrak]

Дата:   10-09-08 09:55

[smilie24] [smilie5]

Дата:   10-09-08 16:39

[shtrak]

Автор: MapTuH   
Дата:   10-09-08 17:23

Апаратчето е супер [smilie24] Матрички 1/1.8, Самсунг, не знам си кво - кьорфишек. Личи си размера точно друг път. Личи си марката [smilie24]

Автор: sheyene   
Дата:   10-09-08 17:25

имам същия, регулира се силата на светкавицата.ако този се продаде качвам и моя по същата причина - мечтания ДСЛР!!!

Дата:   10-09-08 17:34

Извинявам се, че не съм отговорил по-рано, просто отсъствам от града до петък. Регулира се и силата на светкавицата и общо взето всичко, което може да се желае като настройки (разбира се каквото може да се желае от компактен апарат, че и малко отгоре). Ако някой не иска или не може да си позволи ДСЛР, не виждам какво повече може да желае.

Re: Продавам чудесен Canon PowerShot A570IS - състояние 10/10 - 18 мес гаранция - нова цена
Дата:   11-09-08 11:32

[smilie24]

Re: Продавам чудесен Canon PowerShot A570IS - състояние 10/10 - 18 мес гаранция - нова цена
Дата:   11-09-08 16:00

Бут нагоре[shtrak] [beer]

Дата:   11-09-08 21:15

dideron [beer]

Обобщавам всичко и добавям още един подарък - 1GB SD Apacer 60x карта купувана за апаратчето:

Canon PowerShot A570IS
купен на: 25.04.2008
в гаранция до: 25.04.2010
състояние: 10/10
подаръци: оригинално калъфче и 1ГБ СД карта
цена: 260лв

Автор: Славов   
Дата:   11-09-08 22:18

Бърза реакция, няма и 6 месеца откакто си го купил.....усетил си се навреме....
Аз, навремето FZ-20 ми отесня след повече от година и половина, докато "узрея" за ДСЛР, исках да го продам, но за парите които ми даваха реших, че не си заслужава и го подарих на племенника си, който и до сега снима с него......наистина е бил нещо добро за времето си...., а и още държи цена.
Взимай, каквото ти дават, или си го задръж...
Апаратчето със сигурност не е боклук, но със сигурност с времето цената му ще се срути....
Поздрави....

Офертата ми на л.с. е актуална...[smile]

Дата:   12-09-08 04:52

Едно ранно утринно предложение - подарявам на купувача нещата от тази обява - https://photo-forum.net/forum/read.php?f=47&i=30185&t=30185&phorum_uriauth=
Не са съвместими с този модел, но може сам да реши дали да ги продаде или да ги подари на някой съфорумник. [beer]

Дата:   12-09-08 07:23

Много се измъчи с тази продажба. Чест ти прави упоритостта. Както бях ти писал и преди търся си нещо подобно за подводни снимки до 200 лв. Апаратчето сигурно е много хубаво, но няма да мога да му ползвам възможностите напълно. Щом си стигнал до тук, значи си готов да го дадеш за 250 лв. Аз съм готов да дам 200 лв. Можем да се срещнем по средата - и двамата да прежалим по 25 лв и да си стиснем ръцете (и аз съм от Варна, така че няма да е проблем). Офертата ми важи до събота, защото в неделя сутрин тръгвам за о-в Тасос, Гърция на едноседмична почивка. След това няма да ми е необходим. Не те притискам - реши сам.

Re: Продавам чудесен Canon PowerShot A570IS - състояние 10/10 - 18 мес гаранция - нова цена и още подаръци
Дата:   12-09-08 07:24

P.S. Адаптерите не са ми нужни.

Re: Продавам чудесен Canon PowerShot A570IS - състояние 10/10 - 18 мес гаранция - нова цена и още подаръци
Дата:   12-09-08 09:23

Да, прав си, че ме измъчи. Изобщо цялото ми желание за ДСЛР ме е стиснало и ме мъчи. Явно не е студентско начинание. Затова обявата важи до неделя включително. После продължавам да си снимам със сапунерчето, поне да го поексплоатирам както подобава. [shtrak]

Re: Продавам чудесен Canon PowerShot A570IS - състояние 10/10 - 18 мес гаранция - подаръци - до неделя 24:00
Дата:   12-09-08 10:08

Снмай си със здраве и се наслаждавай на апаратчето си, защото то е може би последният ти фотоапарат, за който не можеш да хвърляш пари по допълнителни принадлежности. Преминеш ли крачката на ДСЛР започва едно безкрайно даване на пари за каквото се сетиш (обективи, филтри, стативи, чанти и така безкрай). Просто системата им е така гениално измислена, че доброволно и с огромно желание и безсънни нощи, преминали в четене на технически данни, ревюта, реклами, даваш събраните с много усилия пари за поредното тяло, обектив или каквото се сетиш и си казваш "ето това е". Но не е това, защото след месец - два прочиташ за "по-новия" и "по-добрия" модел и всичко започва отначало. Абе изобщо фотографията е много скъпо хоби (поне за стандарта на нашата държава). Щом си студент, значи имаш много години пред теб и с желание, и упоритост ще постигнеш рано или късно мечтите си. Желая ти много успехи.

Re: Продавам чудесен Canon PowerShot A570IS - състояние 10/10 - 18 мес гаранция - подаръци - до неделя 24:00
Дата:   12-09-08 17:27

Хайде на хубавото апаратче![smilie19]

http://www.dpreview.com/reviews/canona570is/
http://www.steves-digicams.com/2007_reviews/a570.html
http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2007/06/13/Canon-PowerShot-A570-IS/p1
http://www.dcresource.com/reviews/canon/powershot_a570-review/
http://www.imaging-resource.com/PRODS/A570IS/A570ISA.HTM

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР