Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Любителски везни, търси
Автор: penchev79   
Дата:   03-10-05 12:57

Търся любителски везни, втора употреба, по възможност с всичко необходимо, за да може да се ползват (грамове, блюда и тн.)

оферти очаквам на:

(02) ......

ramones79@mail.bg

[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Любителски везни, търси
Автор: fotocolor   
Дата:   03-10-05 12:58

Е нали има в обявата малко по надолу[smilie23]

Автор: penchev79   
Дата:   03-10-05 13:02

Краси, така е има, ама продавача се отказа да ми продава след като разбра, че искам да ги видя поне на картинка [smile] аз какво да направя, че съм от шопско - "око да види, ръка да пипне" нали знаеш как е [smilie18]

Автор: flashman   
Дата:   03-10-05 13:44

Пенчев, аз останах с впечатлението, че се разкандърдиса , когато разбра, че трябва да платиш за куриер от Добрич до София?!... Може и да не съм разбрал правилно...
А снимки съм пращал на какви ли не дреболии, след малко пак ще вдигна една такава - на щипки за филми... И везната ще снимам, не е проблем - аз поне си правя сам снимките, не ги взимам от проспектите или сайтовете...
И все пак - голям смях е, когато снимката струва повече от обекта, нали! [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР