Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Chajka-2, 10 lv
Автор: divpetel   
Дата:   01-10-05 19:30

fotoaparat Chajka-2 (metalen korpus, poluformaten 18x24mm, smenqem obektiv), v otli4no sustoqnie, cena 10lv.

088/......

Отговори на това съобщение
 Re: Chajka-2, 10 lv
Автор: Queroth   
Дата:   01-10-05 20:18

откъде си :)

Автор: nikon_f2   
Дата:   03-10-05 02:11

[smilie24] Браво, петльо!
Най-накрая стигна до верната цена![smilie24] Препоръчвам апарата на всеки, който се нуждае от "Джобен Бележник".
80 кадъра на филм не е лошо постижение![shtrak]

Дата:   04-10-05 16:36

v sofiq sum.

Автор: penchev79   
Дата:   04-10-05 17:23

ot tova kak se vadiat posle snimki ne mi se misli :P

Автор: davigo   
Дата:   04-10-05 22:17

Как така със сменяем обектив !? Аз веднъж държах такова нещо в ръка и доколкото помня нямаше такава екстра! Ще ходя да го искам ако найстина кажете как му се вадят снимките[smile] А ето и един възможен вариант-в фотото до нас докараха нова машина която ти качва снимането от филма на диск. Може да се пробва[smilie2]

Автор: 6traka4a   
Дата:   04-10-05 22:58

Обектива се отвърта -- и дотам.
В интернет съм виждал да слагат лайка/зорки обективи на чайката, но...
Както и да е -- това беше семейния ни фотоапарат едно време. Дядо ми го купил от Москва през 70-те, когато бил на екскурзия с баба ми и ударници от ТКЗС-то (на което дядо ми беше председател). Всъщност баба ми била категорична, че това е апарата, когато разбрала, че на един филм може да се направят ДВОЙНО повече снимки. Както и да е -- имам един плик снимки, правени с този апарат -- чернобели и големи колкото двулевова банкнота, че и по-малки. На него са увековечени много семейни спомени.

Дата:   05-10-05 19:44

mnogo se radvam 4e naj-nakraq fotoaparata si nameri dostoen nov sobstvenik, snimki ot poluformaten fotoaparat kopirat v assa foto(opti4no) i v digitalnoto foto pred ndk,ka4estvoto i na dvete mesta e dobro

Публикацията е редактирана (05-10-05 19:45)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР