Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Любителска везна
Автор: flashman   
Дата:   30-09-05 23:09

Като нова - 15 лв.
0899 115 515 или plap@abv.bg.

Отговори на това съобщение
 Re: Любителска везна
Автор: nikon_f2   
Дата:   03-10-05 02:22

[smile] Нали щеше да я даваш на "пен4ев"?
какво стана?[beer]

Дата:   03-10-05 09:36

Ами веднъж, когато вече се бяхме уговорили, бях слязъл на неговата цена и бях пакетирал всичко, Пенчев върна разговора назад и пожела да му изпратя "поне" снимки?!... Отказах му и може би ми се сърди [smilie2]

Автор: bike   
Дата:   03-10-05 11:22

А снимка може ли ???

Автор: penchev79   
Дата:   03-10-05 13:00

flashman - не съм върнал разговора назад, нито ти се сърдя - всеки си е прав за себе си.

Просто очаквам като купувам нещо да го видя поне на картинка, ти не би ли постъпил така? Това, че съм поискал снимка съвсем не значи, че се отказвам от сделката а точно обратното - потвърждавам я, но финално искам да видя това, което ще получа.

А твоят кратък отговор беше от сорта, че това бил харизан кон и не му се гледали зъбите.
Окей, всичко е наред - но просто аз имам малко по-различно виждане за търговията.

А ти между впрочем кога за последно си купи нещо, което и на картинка не си виждал ? [smilie24]

Дата:   03-10-05 13:47

Пенчев, аз останах с впечатлението, че се разкандърдиса , когато разбра, че трябва да платиш за куриер от Добрич до София?!... Може и да не съм разбрал правилно...
А снимки съм пращал на какви ли не дреболии, след малко пак ще вдигна една такава - на щипки за филми... И везната ще снимам, не е проблем - аз поне си правя сам снимките, не ги взимам от проспектите или сайтовете...
И все пак - голям смях е, когато снимката струва повече от обекта, нали! [smilie18]

Дата:   03-10-05 14:21

flashman - погрешно си ме разбрал, за куриерските разходи е ясно че купувача ги плаща.

а за снимките - нямаш ли нещо цифрово под ръка? така е най-лесно, или от някой съсед да вземеш, колкото да се направят 1-2 кадъра да се види горе долу кво представлява стоката.

даже и с гсм си мисля че става

Дата:   04-10-05 08:57

Ти да не мислиш, че снимките, които съм вдигал досега, съм ги правил с Verax-а? Имам, разбира се, и цифров апарат имам, само време нямам! Но ще намеря, надявам се...

Дата:   04-10-05 09:48

mi aide namirai i da q vzimam taq vezna. kato gledam sme edinstvenite v momenta koito tursqt i prodawat takowa neshto vuv foruma. glupawo e da ne stignem do sdelka :P

Дата:   05-10-05 14:28

https://photo-forum.net/static/forum/2017-05/kfmy5940.JPG
https://photo-forum.net/img/155/1_.......jpg

https://photo-forum.net/images/1_.......jpg

Това е везната.

Дата:   05-10-05 20:21

ми зимам я !

кажи още какво е останало от ония неща дет спазарявахме, най-добре пусни емайл

ramones79@mail.bg

Дата:   06-10-05 08:53

Пенчев, имаш поща.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР