Автор: emax
Дата: 27-07-08 17:12
Комплекта е обявен на цена голу горе с 20 процента по ниска цена от тази във ФП.
Комплекта е нов и е с едногодишна американска гаранция, която в никой случай не отстъпва на българската такава. Напротив, особено ако се прочете мнението на Младенов в основния форум.
Защо считаш, че се изхърлям, когато предлагам на някого да си закупи сам апаратурата от Щатите, в интерес на истината и през ум не ми е минавало да обиждам или да се подигравам на някого Добре ми е известно, че не е никакъв проблем за голяма част от хората да си доставят техника от там.
В интерес на истината цените са сравнително ниски по отношение на това, което би могло да се вземе за тях в австрийския ибей. Просто момчето е в България и иска да си продаде стоката там. Друг е факта, че немскоговорящите нямат особено доверие на продавачи от България, както и на българските куриери. Нямам представа защо е така! Но в крайна сметка и това е алтернатива, пазара е свободен и често нелогичен. Ако не успее да се сдобие с исканата от него сума, сигурна съм, че ще я смъкне.
Услугата я правя само като пускам обявата в този базар, дори не от България!
|
|