Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Гответе се: Mark II N, Canon 400/5.6
Автор: ShotlandetsaWildLife   
Дата:   16-07-08 17:24

Ноември месец ще пускам Mark II N и супер рязък Canon 400/5.6. Ако някой има мерак за марк-а от сега да събира пари - ще са на добри пари както винаги :) и са перфектни - просто ще ъпгрейтвам.

Отговори на това съобщение
 Re: Гответе се: Mark II N, Canon 400/5.6
Автор: dobriquet   
Дата:   16-07-08 17:32

Шоти ако е към тройката може и да се разочароваш, поне един приятел се жалва от нея:)

Дата:   16-07-08 17:41

новите бройки след определена серия са ОК. Освен това има функции които са за мен са решаващи - исо 800 като исо 400 спрямо старите, АФ шифт според обектива, лайв вю и т.н.

да не говорим че до нова година ще има наследник на този с 10 кад/сек но фул фрейм и 14 МП ...

Дата:   16-07-08 17:46

О определено прогреса няма да спре, а и канон трябва да отговорят на последните тела на Никон. Канонско тяло си нямам, нищо чудно ноември да се обзаведа:)

Автор: ShotlandetsaWildlife   
Дата:   16-07-08 20:53

на линия съм [smilie24] [smilie5]

Автор: muu   
Дата:   16-07-08 21:29

мда, слеващото 1D.... ще е ФФ, или ще има нов Ds , с по малко пиксели и по репортажен по душа , а Dтата ще идат в историята...[beer]

Автор: marto   
Дата:   16-07-08 22:54

ще идат, ще идат...

Дата:   17-07-08 07:09

Веднъж минат ли в историята все някой историк ще го налази:)

Автор: ShotlandetsaWildlife   
Дата:   17-07-08 09:14

история ли? тоя апарат е пословичен, надали ще влезне бързо в архивите ;)

Автор: flipbeat   
Дата:   17-07-08 17:40

"мда, слеващото 1D.... ще е ФФ, или ще има нов Ds , с по малко пиксели и по репортажен по душа , а Dтата ще идат в историята..."-да,беее... единиците са просто чудни,ама няма да имам нищо против от ФФ...ама и така ми е ок :)...и наистина не виждам защо ЛАЙФ-Вюто се води като екстра.напълно безполезна функция като се има предвид фиксирания дисплей.ама мое мнение е,де...

Дата:   17-07-08 19:17

филипе, на един телеобектив като врътнеш 2х и губиш автофокуса. като пуснеш лайв вю и снимаш от статив може да щракнеш статична птица без проблем като фокусираш по лайв вю.

например като сложа 2х на 800мм обектив става 1600мм и с лай вю на 5х увеличение може по ретина да фокусираш ако искаш ;)

колкото до това че канон няма да пуснат нещо, което да утрепе изконната D серия това е ясно - този ФФ може да е як, но няма да конкурира пряко яките спортни тела на канон.

съответно марк 2 н ще си е меродавен още дълго време. аз ако мога да скатая някой лев в повече хич няма и да го продавам, но като се има в предвид че ще е много трудно, вероятно ще се наложи да се разделя с маркчето ми. то е за добро де :)

Автор: otvorenia   
Дата:   18-07-08 10:17

[smilie24]

Автор: flipbeat   
Дата:   18-07-08 11:05

искам да те видя как снимаш птица в полет със лаифвю-то и то със зуум.особенно пък с 1600 мм обектив.ама сигурно си го правил и друг път,нали [smilie5] ?
щото все си мисля,че е ДАЛЕЕЕЧ по-добре е да си гледаш във визьора,колкото и старомодно да е [smilie11] .
ама това е пак мое мнение,де...
без да навлизаме в полемики,разбира се...иначе снимах с марк тройка и наистина не съм впечатлен.картинката на моя марк 2 доста повече ми харесва и нямам обяснение защо...
успех с продажбата иначе и повече птици на фокус!!!

Автор: miton   
Дата:   19-07-08 23:03

Абе като зачукаш апарата на дебел статив, лайфвюто си е голям кеф, иначе за подвижни обекти е неизползваем, ама си е гъдел.
[beer] [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР