Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 No Subject
Автор: CC   
Дата:   11-01-05 17:18

Публикацията е редактирана (11-01-05 17:21)

Отговори на това съобщение
 Re: pichove az si go chakam moq za 700$
Автор: cristo   
Дата:   11-01-05 17:22

човек ли ще ти го носи, или с куриерска служба?
питам, защото ме интересува доколко са сигурни куриерските пратки, ако го получаваш с такава?

Re: pichove az si go chakam moq za 700$
Автор: CC   
Дата:   11-01-05 17:26

poznat mi go nosi

Re: No Subject
Автор: BuzzFuzz   
Дата:   11-01-05 22:03

Ne razbrah mnogo mnogo za kvo stava vapros no cristo na men mi pratiha aparata i drugite ne6ta po po6tata i kazaha 4e ako tam ne se zagubi tuk ot 10 godini ne se bila gubila pratka tova go kaza nqkav 6ef na mitnicata ama kolko e vqrno samo toi znae !!!

Автор: cristo   
Дата:   11-01-05 23:17

а бе buzzfuzz - нашата митница е майка плаче... на компютърните фирми им чезнат постоянно процесори, памети и т.н.
когато ми донесоха мойто апаратче от щатите, на жената, която ми го донесе (майката на моя приятелка) й бяха преровили багажа на нашето летище! добре че апарата е бил в личният й багаж

Автор: BuzzFuzz   
Дата:   11-01-05 23:22

Mi kato se vru6tah ot USA i na men mi proveriha bagaja no bqha slojili specialna blanka populnena i podpisana ot nqkoi si 4e e proveren i 4e ako lipsva ne6to 6te go vurnat ili ne6o takova pi6e6e ne si spomnqm 2 godini minaha ve4e !!!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР