Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 CANON EOS 40D
Автор: netcho   
Дата:   08-05-08 19:56

здравейте,

продавам апарат:

Canon EOS 40D 10.1 MP със 28-135 mm Lens.

Камерата има чанта и карта 2GB.

Също има и гаранция 2 години която включва замяна ако го изпуснете, смачкате и т.н. (гаранцията ще трябва да се ползва в USA! вероятно чрез мен)

Цена: 2700лв

Камерата е чисто нова на 3 дена!

Отговори на това съобщение
 Re: CANON EOS 40D
Автор: Privilege   
Дата:   08-05-08 19:58

netcho написа:

> Също има и гаранция ако го изпуснете, смачкате и т.н.

[smilie5] [smilie5]
Успех с продажбата иначе.

Автор: samara   
Дата:   08-05-08 20:02

...ако махнеш стъклото, колко ? [smilie21]
...пък гаранцията [smilie8]

Автор: DStefanov   
Дата:   08-05-08 20:02

[smilie10] [smilie10] [smilie10]
http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=2&cat=47&producer=canon&start=10

Дата:   08-05-08 20:26

Обектива:

http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=17&base=1&cat=64&product=222&show=additional#slid...

Камерата видях че е:

http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=2&product=2264&show=additional#slides-pane-0

чантата:
http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=23&cat=107&product=2428&show=additional#slides-pa...

Картата
http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=19&base=1&cat=30&product=264&show=additional#slid...

общо: 2777 лв.
Такава гаранция няма в БГ. Тя си е спецално от магазините в САЩ. Само допълнителната гаранция е 220$ !

Айде от мен да мине нова цена на целия комплект: 2550лв.

Който не иска да не пише. Ако не си го продам докато си дойда (което ще е през Юни) ще си го ползвам с голям мерак [smilie3]. Аз така или инъче като се върна в USA ако съм продал апарата в BG пак ще и купя такъв.

Автор: guciguci   
Дата:   08-05-08 20:35

Абе,замислих се. Аз сега ако го взема тоя апарат,поснимам 2-3 месеца с него и като ми омръзне да го трясна в земята и да мина върху него с колата,ще ми върнат ли парите,които съм дал за него? Ами че то това идеална работа,бе[smilie21]

Автор: daosa   
Дата:   08-05-08 20:41

Осъществяването на такава гаранция вероятно [smilie19]

Дата:   08-05-08 20:46

докъто си дойдеш няма да бъде нова на 3 дена[smilie18]

Дата:   08-05-08 20:54

е..... подробности :) но ще си е като нов Аз техниката си я къткам.

Гаранцията не ти връща парите! Гаранцията ти го заменя ако е непоправим и тях не ги е** дали ти си го повредил или не. Ако имаш само гаранцията на производителя 1 година, ако го изпуснеш получаваш едо голямо СОРИ [smile]

Дата:   08-05-08 20:59

абе остави тези приказки за този тип гаранция бе човек, ние живеещите в БГ да не сме по -тъпи от вас дето сте по америчко[smilie23]

Дата:   08-05-08 21:01

...къткай си [smilie21] ...КОКОШКИТЕ [smilie8] ...все ми едно [smilie8] , колко за тялото без стъклото и...гаранция-Франция [smilie8]

Дата:   08-05-08 21:05

Къткам аз, не съм разсипник. Гаранцията не съм ви я сложил изобщо, само я споменавам че я има с нея без нея цената е еднаква. Само тялото не се продава Купил съм го комплект и така се продава. Цялата идея е че не съм го взел с цел препродажба ама ако се продаде ще си взема същия пак. С други думи ако стане стане ако не си го ползвам и не ми дреме.

Дата:   08-05-08 21:10

...успех [smilie24] , съвсем скоро ще се напълни с такива на много по-добра цена [smilie24]
...аз не бързам, те мгновенията са си там, по 17 точно за една пролет [ezik] [smilie5] [beer] [shtrak]

Автор: guciguci   
Дата:   08-05-08 21:24

Е,недейте така. Нека без грубости!

Автор: deniac   
Дата:   08-05-08 21:33

Аз имам едно като ново 5D за около тези пари. Бартер за 40D-то?

Дата:   08-05-08 21:39

не неискам бартери. Благодаря за предложението.

Автор: gecata   
Дата:   08-05-08 21:47

Виж сега Нечо, това е форум и няма как да си траем!!
Ако можем да извадим някого от заблуда и да спасим от измама с удоволствие ще го направим - това е форум!!
Продавай си техниката за колкото искаш. Пука ми на черупката с каква цел си я купил, но не се сърди когато някой обсъжда цената - безумно висока в случая . Всеки може да си купи тази конфигурация от павильона за 2699лв. с ДДС, Фактура, и двегодишна гаранция!!! Чисто нов, а не на три дена отворен от някой , който може с отварянето да го е осрал!!!
Второ, телата в щатско са от 847 - 900$а в тази комбинация струват точно 1250$!
От какъф зор да ти изсипя 1000 кинти и да не предопредя колеги, познати и съфорумци???
Не тук пич, и не така.... просто съвет...[smilie23]

Дата:   08-05-08 21:56

хехехе добре тялото в щатско пич е точно 1299$ [smile]

Ако ми го намериш по ефтино в магазин ми кажи- тук има нещо което е хиоер идиотско но действа и се казва price match. Чакам да ми пратиш отде да с ивзема апарата с обектива комплект за 1250$.

Аде че нямам търпение да отида в магазина и да им покажа тая 1250$ цена за комплет.

Дата:   08-05-08 22:12

Гледай сега, не искам да споря с теб, но на нас аборигените, ни доставят телата, с ДДС-то, и куриерските точно за 1470лв. Срок на доставката 1-2 седмици.
[smilie18] [smilie18] [smilie18]
Просто не знаеш къде си се регистрирал днес бе човек!
А колкото до това ето ти цени в щатите....
http://cameras.pricegrabber.com/digital/m/....../search=canon%......d/st=product/sv=title/ ако няма кой да ти го донесе от там на тази цена, обади ми се ... все ще уредим нещо [shtrak]

Публикацията е редактирана (08-05-08 22:15)

Дата:   08-05-08 22:16

абе аз знам ама виж едно е на колко ви ги доставят, аз ги копувам от магазин- Маратонките на витошка- вече в мола :) са по 24 долара и отдолу в китай и това го знам от човек който ги копува а ги продават по 300-400лв в моловете. Няма смисъл да го казваш колко ви ги доставят.

Ако можеш тогава им продай малко на тия хора тука във форума хубави апарати защото този е наистина хубав.

Ще си намериш копувачи веднага гаранция :) айде със здраве.

Автор: apollo   
Дата:   08-05-08 22:22

Гаранцията включвала замяна ако го изпусна ли [smilie10]

Представям си как го изпускам от един скален зъбер в планината и след това го събирам с метлата [smilie18]

Дата:   08-05-08 22:26

Явно не ме разбираш нещо, като казвам "НАС" имам предвид всеки един от форумците... .
Е, отвори си челната страница на форума и гледай! Кеф ти Фотопавильон, кеф ти Фотосинтезис, кеф ти и-бей....кеф ти щатски сток с български цени....
Не ставай смешен, влез в час и не се сърди! Просто тук в България конфигурацията която предлагаш втора ръка е доста по евтина, а да не говорим , че и новозакупена пак е поевтина от цената която предлагаш.

Публикацията е редактирана (08-05-08 22:30)

Автор: mgi   
Дата:   08-05-08 22:31

Тази тема трябваше да я пуснеш утре, петък (пазарен ден) [smilie18]

Дата:   08-05-08 22:34

Ето какъв линк стои под "снимката ти" в личен профил:
http://www.globalmediapro.com/do/category/canonslr?campaign=Global&adgroup=EOS40D-cat
И знаеш ли кое е най важното?... Ами системата работи и това са крайните цени [smilie6]

Автор: deniac   
Дата:   08-05-08 23:50

Грешка имате, колеги. Цената в този сайт е 1552лв (не забравяйте транспорта до България) за 40D, а не 1470лв. И това без ДДС и мито:

All prices exclude any local taxes (such as VAT, GST) and local duties if applicable.

Ако се праща от някъде извън европейския съюз става около 2000лв с мито и ДДС! Не е особено изгодно.

А на човека, дето си продава камерата тук, цената е по-висока, заради яката застраховка при потрошване на камерата [smile] [smilie5]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР