Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Много изгодни цени в този магазин за фотоапарати - някой купувал ли е от тях?
Автор: pifakiz   
Дата:   04-05-08 18:01

Здравейте!
Вижте какво открих в нета - http://www.edepot-bg.com/forums/viewtopic.php?t=6&start=0
Имам инфо, че момчетата от този магазин внасят фотоапаратите от Щатите , като цените са им с около 30%/и повече/, по-ниски от
пазарните в момента!
Някой купувал ли е от тях?
Дават гаранция - година на всички модели, обаче от тях, а не от сервиз!
В техния форум има доста доволни клиенти - но дали това не е блъф от тях - незная!!!

Примерни техни цени:

Canon EOS 450D + w/EF-S 18-55 Lens - 1500лв
Panasonic DMC-FZ8 Digital Camera - 420лв
Panasonic DMC-FZ18 - 620лв
Canon PowerShot SX100 IS - 450лв
Canon Powershot S5 IS - 560лв
Canon PowerShot A590 IS - 320лв
Canon PowerShot A720 IS - 360лв
Panasonic DMC-FX500 - 700лв
Panasonic Lumix DMC-TZ3S - 420лв
и много други!Даже приемат и заявки, за модели - извън каталога им!

Цените са доста привлекателни, но дали няма нещо гнило[smile]

Нека, ако някой е пазарувал от тях да сподели впечатления!
[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Много изгодни цени в този магазин за фотоапарати - някой купувал ли е от тях
Автор: guciguci   
Дата:   04-05-08 18:10

това ли е?
http://www.edepot-bg.com/

Re: Много изгодни цени в този магазин за фотоапарати - някой купувал ли е от тях
Автор: docenta   
Дата:   04-05-08 18:11

това е ама пича не пита ами прави реклама....

Автор: guciguci   
Дата:   04-05-08 18:15

Откъде знаеш? Не бях се замислил за това [smilie10]

Дата:   04-05-08 18:29

Никаква реклама не правя!!!
Знаех си, че ще се изтълкува по този начин!
Бях решил да си взема фотоапарат от тях, но се разубедих!
Много ми е съмнителна работата!Цените са доста по-ниски от Павилиона даже!!!
Незнам, да не би фотоапаратите да са Китайчета, и да се скапват бързо, а за сервиз да се чака с месеци, ако ги пращат обратно в Щатите за ремонт!
Затова реших да питам тук във форума, дали някой не е купувал от тези хора, и да ги препоръча!!!
Не ме разбирайте погрешно!!!
Аз не съветвам никой да купува от тях - много ми е съмнително с тези цени!!!
Нека някой, ако е купувал и е останал доволен или напротив да сподели!!!

Публикацията е редактирана (04-05-08 18:33)

Автор: solar_sea   
Дата:   04-05-08 18:37

Абе същата история кат джапанката изглеждат. Още повече като видиш такъв сайт и ти става ясно, че това не може да бъде нещо сериозно.

Дата:   04-05-08 18:44

И аз така смятам!Сайта на нищо не прилича и всичко ми е много съмнително около тях!
Ще изчакаме да видим някой от форума дали е купувал нещо от тях!
Даже продават и лаптопи, радари и т.н.
То в Щатите техниката найстина е доста по-евтина от тук, ама нещо не се връзват тези цени!

Публикацията е редактирана (04-05-08 18:45)

Re: Много изгодни цени в този магазин за фотоапарати - някой купувал ли е от тях?
Автор: GenaDP   
Дата:   04-05-08 19:50

Ми земи си купи нещо, и после ще разправяш...

Автор: nicos   
Дата:   04-05-08 20:18

Абе при положение, че пичовете искат капаро само от 10% (за разлика от джапанката дето искат 100% сумата) и след това си плащаш при получаване стоката, ми се вижда доста привлекателно. Не ги знам що за стока са, но мисля от тях да си взема Пентакс 16-45/4 щото е с 130 лв. надолу от цената на павилиона. Да не говорим, че може и да си поръчаш и други обективи. Питах за 16-50/2,8 дето въобще го няма в БГ магазините и ми дадоха цена от 1200 лв. при 770$ в щатско, което е доста добре ми се струва.

Автор: toc   
Дата:   04-05-08 20:38

Пифакиз, на мен защо ми се струва, че ти нещо ни хвърляш на джанката с тази тема. Попрочетох току-що малко от форума на този сайт и ето на какво попаднах:

http://www.edepot-bg.com/forums/viewtopic.php?t=190

където в едно от твоите мнения дори пише, цитирам /с копи и пейст/:

"...Даже съм много доволен от услугите ви и ви препоръчвам на мой приятели!Фотоапарата ,който купих от вас е перфектен!Изпълнихте всичко ,както беше обещано!"

Малко да ни светнеш по въпроса ако може?

Дата:   04-05-08 20:41

Може де са му обещали процент на пича за привлечени клиенти. [smilie25]

Re: Много изгодни цени в този магазин за фотоапарати - някой купувал ли е от тях?
Автор: ivan.draganov   
Дата:   04-05-08 20:55

[smilie3]

Публикацията е редактирана (04-05-08 21:43)

Автор: stb   
Дата:   04-05-08 21:40

Като вземе от много желаещи на евтино по 10 процента,малка ли печалба излиза????[smilie3]
има нещо не серйозно

Автор: darksorrow   
Дата:   04-05-08 21:50

ми не знам какво има, ама аз знам, че имам два блица, дето у нас ги няма просто, на съвсем приемливи цени и коректно обслужване [smilie5]

Дата:   04-05-08 21:52

Е кат не ти харесва не взимаш. Ти ако си на тяхно място ще поръчаш ли за някого обектив за 1500 лв. примерно без да си сигурен, че ще го вземе?[smilie11] [beer]

Дата:   04-05-08 22:27

""Пифакиз, на мен защо ми се струва, че ти нещо ни хвърляш на джанката с тази тема. Попрочетох току-що малко от форума на този сайт и ето на какво попаднах:

http://www.edepot-bg.com/forums/viewtopic.php?t=190

където в едно от твоите мнения дори пише, цитирам /с копи и пейст/:

"...Даже съм много доволен от услугите ви и ви препоръчвам на мой приятели!Фотоапарата ,който купих от вас е перфектен!Изпълнихте всичко ,както беше обещано!"

Малко да ни светнеш по въпроса ако може?""

Разбира се - тоговарям веднага[smile]

Понеже ми дадоха цена за Фуджито /S700/, с много малко разлика /само 30лв - а даже в павилиона беше с 1GB карта за 359 лв, което си е все същото/, и затова реших да пробвам с номера - "поръчвал съм от вас, много съм доволен, а защо сега такава цена ми предлагате, като всичко при вас е с такава отстъпка", да видя докъде ще ми отбият от цената 330 лв - но те само предложиха 1GB карта подарък, и не промениха изобщо цената от 330 лв.
Затова и се отказах!
Мислиш ли, че ако съм комбина с тях, ще пиша вообще във форума им[smilie5]
Даже не им хареса това, което написах - че е много малка разликата в цената!!!
Найстина съм далеч от мисълта да правя реклама, за да ми правят отстъпки и тем подобни глупости [smilie5]
Ей какви сте - всеки си мисли, че на днешно време искат да го прекарат!
Е в този случай можеш да спиш спокойно - аз нямам такива намерения[smilie5]

Дата:   04-05-08 22:32

Ако искате даже изстриите темата - за да не се помисли за реклама, или ,че го правя за моя лична изгода!!!
Просто реших да попитам тук във форума, дали някой е купувал от тях фотоапарат, дали са коректни и т.н., а то стана една ........

Така си и мислех, че ще се получи - защо изобщо я пуснах!!!!Трийте!!![smilie23]

Публикацията е редактирана (04-05-08 22:34)

Автор: toc   
Дата:   04-05-08 22:42

Не се сърди [smile]
форума е за това - споделяне на мнения и информация, с мнението си не искам да засегна никого - нито теб, нито съответния електронен магазин. Просто попаднах на твоя пост и ми стана странно - тук казваш, че не си поръчвал, а там че си получил дори и фотоапарат...

Много снимки ти желая :) /че гледам в профила си нямаш още нито една/ [shtrak]

Дата:   04-05-08 22:51

Не се сърдя[smile]
Просто за миг, когато пуснах темата си помислих, че така ще се изтълкува - и ето!
Няма проблеми[smile]
Имам доста снимки/около 3000/[smile] , но съм нов във форума и още не съм се развихрил![smilie5]
Вече качих първите три!
Благодаря за хубавите пожелания!

Поздрави на всички!

П.п.Един бърз въпрос - кой фотоапарат е по-добър според вас - Canon S3 IS или Panasonic FZ7!Според мен е Канона!Насочил съм се към него!
Мерси за отговорите![smile]

Публикацията е редактирана (04-05-08 22:59)

Автор: pmartinov   
Дата:   04-05-08 23:01

По-добър осезаемо и от двата е Panasonic FZ50 [smilie24]

Автор: NEPREDVIDIM   
Дата:   04-05-08 23:03

pifakiz, канона е по-добър - да
Иначе и аз писах тема за този сайт този магазин и реакциите бяха същите не се притеснявай. Има хора които след като пуснаха темата си поръчаха от фото-форум и са доволни. Аз лично не съм купувал оттам. В повечето случаи не искат капаро, особено за клиенти от провинцията.
След като пуснах тема тук във форума на фото-форум и питах също като теб дали някой е пазарувал и се усъмних от е-депот ми писаха, че съм се съмнявал в тях и съм им уронвал престижа едва ли не, а тук... просто админа ми изтри темата и ме предупреди на лични че съм правел реклама и т.н. Просто тук рекламират някои други фирми и конкуренти не са желани особено...

Публикацията е редактирана (04-05-08 23:06)

Дата:   04-05-08 23:03

"По-добър осезаемо и от двата е Panasonic FZ50"

Благодаря, но за момента имам оферта за двата посочени фотоапарата!Трябва да реша кой да бъде!Насочил съм се към Канона, но е малко по-тежък, пък и няма литиево-йонна батерия!
Дайте съвет!

Автор: NEPREDVIDIM   
Дата:   04-05-08 23:07

чети

Дата:   04-05-08 23:10

"чети" - това ще рече Канон нали[smilie5]
И аз така мислех да направя[smile]

Автор: docenta   
Дата:   04-05-08 23:26

паната

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР