Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам фотоапарат Sony DSC H1 за 290 лева
Автор: Ivelie   
Дата:   01-05-08 00:32

Продавам DSC H1 в koмплект с черна чанта с 2 разделения и малък джоб, който побира всички кабели към фотоапарата. Закупих го края на 2006 година от USA, но тъй като ми подариха ултратънък Sony oт T серията, почти не съм използвала Н1, който за мен се оказа по-неудобния и непрактичен вариант за употреба. Фотоапаратът е пазен много и е почти като нов; има всички необходими към него кабели, 2 sony батерии и зарядно към тях; всички аксесоари са оригинални с марка Sony и са купувани заедно с фотоапарата; единствената особеност е че вие нуйен трансформатор за ток от 110-220 за зарядното за батериите.

Ако се интересувате от офертата, мойе да се свържете с мен - Ивелина на тел.: 088 763 40 70

За повече инфо вижте:
http://www.dpreview.com/reviews/SonyDSCH1/

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР