Автор: muu
Дата: 14-09-05 01:19
pi4 pita za6to se kazva taka formata ,polu4i otgovor,az knigi sam 4el ti ot neta po dale4e qvno ne stiga6!oplakvaniqta ti kazah kam kogo da otpravi6,za tolkova godin da gi bqha sudili do sega...tonati ne vijdam s ne6to da go pokriva6,ni snimki ni drugo, 4oveka napravi zapitvane za laika,ti kakvo po temata kaza neznam,a da,laika sa mo6enici...prez mene sa minali to4no dve leici,r4 s tri obektiva ,podarih q na togava6nata mi jena,ileica cl s dva obektiva,tova e m bajonetleica proizvejdana v kolaboraciq s minolta,kupih q predi godini za razko6....snimah izvesno vreme i q zamenih za rollei 6x6tlr.obektivite na leica sa nai dobroto koeto moja da se kupi ,sledva contax/carol cais ,no ne ot jena/ i edva sled tova sa razni nikoni i kanoni...tva e jivota skapo no dobro,samo4e nikoi ne predloji oferta,puk 4oveka se interesuva!
e,az da kaja ,navremeto kupih R4S s 35/2, 50/2 i 135/2.8 v bg za 800 USD,v mnogo dobro sastoenie...tqloto e stara koncepciq no optikata e vurha...vsi4ko e vapros na tursene i predlagane...
da nqma oburkvane,tozi komplekt ne se prodava!!!!
Публикацията е редактирана (14-09-05 02:03)
|
|