Автор: Svsvet
Дата: 06-04-08 18:55
Продавам Канон 30Д, в перфектно състояние, неразличим от нов, закупен от ranopile преди 4 месеца, а той го е купил преди година, много пазен малко над 10 000 кадъра с всичко, което е в комплекта на магазина. Единственото различно е, че дискът със софтуера не е оригинален, тъй като той се повреди и съм направил копие с по-нова версия на Canon Utilities, която си работи перфектно и няма никакъв проблем. Бонус към апарата - преходник за резба М42. По отношение на батерията нямам думи!!! От както съм взел апарата да съм я зареждал 3 пъти, а последния път издържа над 800 кадъра, половината с вградена светкавица
Към тялото продавам и обективи Канон ЕФ 70-200 4L, в изключително добро състояние, закупен февруари миналата година, без никакви следи от употреба, използван винаги с УВ филтър, който е бонус към обектива. В комплекта са включени кутия, сенник и оригинален кожен калъф.
Продавам още обектив Канон ЕФ 50/1.8 като нов, без никакви следи от употреба. Закупен от ranopile преди месец с книжка към него.
Има доста снимки в профила ми правени с тази техника, които може да разгледате!
тяло - Канон 30Д + преходник за резба М42
-------
1100 лв.
Намира се в Габрово! Пращам с куриер за сметка на купувача!
Причина за продажбата е, че ми трябват малко пари и ще сменям системата. На този етап предпочитам да се продаде комплект. Ако реша нещо друго ще пиша допълнително![[shtrak]](https://photo-forum.net/forum/smileys/shtrak.gif)
Публикацията е редактирана (06-04-08 23:42)
|
|