Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Продавам НОВ фотопринтер CANON PIXMA iP2500 100 лв.
Автор: mkaraveloff   
Дата:   15-02-08 16:06

подробности долу

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам ЧИСТО НОВ фотопринтер CANON PIXMA iP2500
Дата:   15-02-08 16:25

Принтера е купен преди 2 дни от Мултирама за 109 лева(промоцийка),с цел да направя малко снимки за Свети Валентин, който веднага да бъдат подарени на влюбени двойки. Печатано е точно 110 снимки 10х15 см.

продуктите които продавам са:

- Принтер - (109лева в магазина)

- пакет 100 бр. матова фотохартия НП 10х15 - (28лева в магазина)

- Две черни мастилници - (50лева в магазина)

- кабел към компютър - 3 лева

- 20 листа фотохартия 20х30 см - 20 лева

Цена на целия комплект 100 лева [beer]

гаранцията е една година без два дена...

мога да издам фактура...

единственото което ви трябва да започнете да печатате е трицветната мастилница която струва 33 лева в магазина...

принтера е много добър, просто бях решил да го купя, да си свърша работата и да го продам [smile]

Публикацията е редактирана (26-02-08 11:50)

Дата:   15-02-08 17:45

и после ако кажете, че офертата не е добра [smilie11]

Дата:   15-02-08 20:42

може и по еконт :)

Автор: ani_1   
Дата:   15-02-08 22:40

За този принтер ли става въпрос: http://www.store-bg.net/product_info.php/products_id/1810 и казваш трябва да си купя и трицветна мастилница за още 33 лв.
89 + 33 = 122 лв. Е кое му е изгодното на твоята оферта като хората в магазина го продават за 99 лв? Аз ли не схващам или...?

Автор: irusev   
Дата:   15-02-08 23:43

Продавам бутилка Водка. Купена е само преди два дни. Изпил съм само 700 мл. Единственото, което ви трябва да започнете да пиете от нея е да я напълните [smilie18] [smilie18] [smilie18] ani_1, явно и аз не схванах. [smilie24]

Дата:   16-02-08 00:11

ани_1
трицветното мастило което е в принтера издържа 50% в сравнение с това което струва 33лв. Не бях съобразил това, утре ще сваля още цената заради забележката ти....

ирусев - от сравнението което даваш разбирам, че си доста си прост.

Публикацията е редактирана (16-02-08 11:08)

Дата:   16-02-08 01:47

mkaraveloff , след като утре ще сваляш цената явно си схванал упрека. Това беше шега, а твоето е обида и нападка... Съобразявай се какви ги говориш, за човек, когото не познаваш. Едва ли на някой тук ще му се хареса да го охарактеризираш така. Другите са разбрали какво исках да кажа с шегата. Знаeм какво е демо глава и как идват принтерите, нищо лично...

Публикацията е редактирана (16-02-08 02:17)

Дата:   16-02-08 10:14

нова цена 120 лева [smilie18]

гаранцията вече е година без три дена

Автор: sun   
Дата:   16-02-08 15:10

mkaraveloff не се излагай, човека ти е обяснил с отличен пример за водката. Кой е прост се вижда още от обявата ти. Канон отдавна не пълнят наполовина мастилници за демо. И кво стана - купи си го - видя че си се пре,бал и реши да го набуташ на някой съфорумец. Другия път питай във форума за съвет, като ще купуваш нещо. И сега недей да ревеш против поста ми щото ако беше питал - щях да ти препоръчам Пиксма 4500. Пробвай някъде другаде с тая оферта.[ezik]

Дата:   16-02-08 23:10

сън,
купих си го, за да си свърша работата и после да го продам.... принтера е перфектен и съм много доволен, колкото и да ти е тъжно от това. продавам го защото скоро не мисля да печатам на него. единственият проблем с този принтер е когато не се печата дълго време на него...

сега обаче искам да ми кажеш, защо според теб съм се пре,бал...но ако не успееш да ме убедиш, че съм се пре,бал с удоволствие ще ти обясня какъв глупак си, щом може да напишеш горното...

[beer]

Публикацията е редактирана (16-02-08 23:14)

Дата:   17-02-08 00:06

mkaraveloff не ми обяснявай колко перфектен е принтера, защото 5 години съм се занимавал само с принтери.[smilie7] Я обясни, като е толкова готин по какво го избра - механика, резолюция, консуматив или цена. Тоя дето ти е казал да си купиш Канон е забравил да ти спомене, че и те имат едни малки смотани пластмаси, които ползват 2 патрона с висока цена за много малко странички.[smilie18] Гледам малко си кацнал и си коригирал цените, ама си оправи цената в магазина 109 лв., защото вече ти посочиха че го има и за 99 лева. Ако искаш може да сложим и линкове с по-ниска[smilie3] . Като са ти казали, че е промоцийка и си броил веднага 1000 лева, дай искай 1100 след малко експлоатация. И ЧИСТО НОВ, не означава изпечатал 200 страници за 2 часа[ezik] . На повечето такива въшки им се съкращава след такава процедура поне 3 пъти живота. А нека след написаното ти да си хванал "Далаверата на Годината", а аз да съм най-големия ГЛУПАК. Печелиш[smilie24] .[thankyou]

Автор: d256h   
Дата:   17-02-08 00:10

Предлагам бартер, давам чисто ново неизползвано проточно бойлерче!
[smilie5]

Автор: doich   
Дата:   17-02-08 10:56

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   17-02-08 11:57

[smilie24]
принтера е добър и си е в гаранция [ezik]

сън, ако наистина разбираше от принтери, щеше да знаеш, че този принтер неможе да изпечата 200 страници за 2 часа. И що за глупост е това, че след 200 страници животът му се е съкратил три пъти(аз съм направил 110)...реално консумативите не излизат много скъпо при правилно ползване - 86 стотинки на снимка 10х15 с резулюция неразличаваща се от тази във фотото.

друга причина заради която не купих по скъп принтер е, че като тръгна да го продавам тук и ще се намерят 1000 специалисти като теб и пак ще спамнат темата...така че, сега и да не го продам, ше си го запазя и с удоволствие ще го разбия в дебелата глава на някой специалист като тебе. [smilie19]

Дата:   17-02-08 14:20

Добре - аз не разбирам нищо от принтери, хвана ме[smilie18] . Следователно офертата ти вече е отлична[smilie7] . Как да си обясня, че PIXMA iP2500 е много добър и не може да изпечата 200 страници за 2 часа[smilie11] [smilie3] . И да знаеш, че 86 стотинки е МНОГО МНОГО скъпо за снимка 10х15. Хората ти обясниха още в началото да си погледнеш цените, ти веднага прецени кой прост, кой глупав. И ако си го купил само да си принтираш нещо, да беше преценил колко хартия ще ти трябва, гледам бая ти е останала[smilie3] . Другия път си изкарай снимките в някое фото - цялата операция ще ти струва по-малко.[smile] Нагледал съм се навремето на такива клиенти експерти, на които продавачите им обясняват че консумативите са скъпи, а те НЕ - АЗ ПОЧТИ НЯМА ДА ГО ПОЛЗВАМ, ДАЙ НАЙ-ЕВТИНИЯ и след два дена, ТОЙ НЕ МИ КАЗА - ДАЙТЕ ПАРИТЕ. И що викаш ще я разбиваш тая чудна машина в нечия глава?[smilie8]

Дата:   17-02-08 16:31

абе ти явно си малоумен....мога да работя с всички фото студиа на преференциални цени, обаче проблема там е, че те не работят нощно време [smilie3] ...
а при полойение, че съм взел по 7 лв. на снимка не ми е особен проблем 86 ст. за консумативи....
незнаех колко ще изпечата и затова имах повече хартия, въпреки че сега не виждам защо трябва да ти се обеснявам...

принтера печата 55 сек снимка 10х15, затова неможе за 2 часа 200 снимки, тъпчо, но това е свързано с класа в който е този принтер, а не с качеството му на отпечатаната снимка....[smilie19]

немога да разбера и нещо друго...как може да мислиш, че съм се преебал при положение, че с този принтер съм изработил 500 лева (чисти) за една нощ?!?

Дата:   17-02-08 17:16

ми след като се хвалиш, че си му изкарал 5 пъти парите, вземи прояви милосърдие и го подари на някой, който не може да си го позволи. Така повече ще се издигнеш в очите на съфорумците си, вместо да използваш епитети и обиди към тях като:

-доста си прост;
-какъв си глупак;
-явно си малоумен;
-ще го разбия в дебелата глава на някой специалист като тебе;
-тъпчо;

... не забелязах някой да е използвал обиди срещу теб, явно не можеш да измислиш нишо друго освен епитети. Поне не се хвали колко си му изкарал, щото така дразниш потенциалния си купувач, от опита си на дългогодишен продавач те съветвам, не споделяй на място на което продаваш колко печелиш и колко пари ти е докарал даден търговски продукт. Имам магазин от 8 години и никога не съм срещал подобно отношение на продавач с евентуален клиент. Ако се поражда злоба и агресия от това, че клиентите са критични и нетърпими, значи не ставаш за търговец. Не знаеш кои от нас е твоя клиент, а клиента винаги има право... и не по тоя начин! Сега преди да "ревнеш" срещу нас отново се замисли над изразите и добрия тон.
... и все пак - Успех в продажбата!!!

Дата:   17-02-08 17:32

е какъв успех мога да имам след като спамнахте темата по възможно най-добър начин...незнам дали сте професионални търговци, но професионални спамери със сигурност..
аз не съм професионален търговец и неискам да ставам, щом немога да кажа горните думи по ваш адрес...[smilie21]

вие със сигурност не сте клиентите за това което продавам, защото ако искахте да купите принтера щяхте да предложите по ниска цена от тази която съм посочил, а нямаше да обаснявате колко неизгодна е офертата ми.... и нямаще да се правите на големи капацитети без никакво покритие...

според вас коректно ли е да се дава цена от интернет магазин срещу тази на престижен столичен магазин, коректно ли е да се говори за трикратно съкращение на живота при положение, че остават повече от 360 дни гаранция на продукта и едва 110 произведени копия, за бутилката с водка няма да коментирам...

аааа и ако го подарявам на някой, то този човек няма да е от форума благодарение на точно такива капацитети като вас, който нямат търпение да провалят поредната продажба....

Публикацията е редактирана (17-02-08 17:38)

Дата:   17-02-08 18:06

Ок, донякаде си прав! За спама се извинявам! Аз лично никаде не съм споменал нищо за издържливостта и качествата на принтера, имам го като артикул и не мога да коментирам тук. Подразни ме само отношението ти и, че ме охарактеризира като прост, без да си обелил два лафа с мен. Ако искаш да провериш дали наистина си бил прав се обади ако идваш към Варна да те поканя в офиса си и да се запознаем, пък после си реши дали съм прост... ок?!

Дата:   17-02-08 18:11

[beer]

Дата:   17-02-08 22:30

mkaraveloff включих се именно заради обидите които отправи към тези които си позволиха да коментират офертата. И никъде по горе не съм казал 200 снимки,

Я виж и ти какво казваш

Автор: mkaraveloff
Дата: 17-02-08 11:57

сън, ако наистина разбираше от принтери, щеше да знаеш, че този принтер неможе да изпечата 200 страници за 2 часа.

Аз продължавам да твърдя, че може![smilie24] Но цялата процедура му съкращава живота 3 пъти. И пак да ти повторя - принтер от такъв клас е много далеч от ЧИСТО НОВ след изпечатването на 100 снимки за една нощ. И не трябваше да казваш, че си изкарал 500лева с него, защото на фона на първоначалната ти оферта сега е редно да се засрамиш.[smilie8] И дай малко по-спокойно, не всичко е пари.[smilie24]

Дата:   18-02-08 12:18

какво е трябвало да казвам си е моя работа, аз наистина мисля, че и имаш проблеми с главата, за да ги пишеш тези неща.[smilie19]

не ми се спори с тиквеници като теб

Публикацията е редактирана (18-02-08 14:51)

Дата:   18-02-08 16:57

Проблеми с главата нямам - нито с черната, нито с пигментните, нито с цветните. Предполагам причината е, че не купувам принтери по 110 лева за да ги "опъна" с 100 снимки за една вечер и после да им търся 100 лева.[smilie19] А какво мислиш ми е все тая. Не ти се отдава се видя още при първоначалната ти оферта. [ezik]

Дата:   18-02-08 20:37

[smilie24]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР