Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам AF Zoom-Nikkor 70-300mm f/4~f/5.6G
Автор: papy1975   
Дата:   13-02-08 22:08

Обективът е чисто нов, направил съм 5-6 снимки с него. Пристигна заедно с D40X кит, който си купих от USA. Обективът е с ръчен фокус, а аз съм много далеч от професионалната фотография [smile] . Искам да си купя 18-200 с автоматичен фокус.
Мога да изпратя снимки на обектива.

Цената е 450 лв.
Намира се в София.
тел: 0898 ......

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам AF Zoom-Nikkor 70-300mm f/4~f/5.6G
Автор: VeNoMkiLLeR   
Дата:   13-02-08 22:22

Човече не искам да те разочаровам но този обектив тука в бг струва 300 лв. с 1 година гаранция цената ти е не уместна ето и линк към магазина.

http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=17&base=1&cat=65&product=1005&show=additiona...

Помисли си добре за колко ще го продадеш за да го купи някой. Цената се формира 70 % от сумата която се намира в магазина тоест излезе ли от магазина 30 % долу, успех с продажбата ! [smilie7] [smilie7] [shtrak]

Re: Продавам AF Zoom-Nikkor 70-300mm f/4~f/5.6G
Автор: papy1975   
Дата:   13-02-08 22:24

Много ми личи, че не разбирам от тези работи [smile] Благодаря ти за помощта.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР