Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 продавам нов лаптоп
Автор: NILAM   
Дата:   07-01-08 09:00

DELL inspirion 1501-купен на коледа. Процесор АМД коре дуо 1.8 GHZ, 1024 RAM, 160 HDD. Видео карта 256. С три години гаранция. Купих го за подарък, но се оказа, че не вървят игрите на сина ми.
Мога да инсталирам Photo shop CS3
Цена 1200лв. http://computers.market.dir.bg/xoffer.php?xoffer=22435&cat=3088&shop_id=57

Отговори на това съобщение
 Re: продавам нов лаптоп
Автор: crazyman   
Дата:   07-01-08 09:14

На линка който си дал http://computers.market.dir.bg/xoffer.php?xoffer=22435&cat=3088&shop_id=57 лаптопа е с 120GB HDD твоя със 160 ли е ? Има ли карт рийдър някой модели на делл1501 имат. например : тук

Автор: mixmike   
Дата:   07-01-08 09:47

Бря, хем AMD, хем CoreDuo???
Тва някъв хибрид ли е?
А този фотошоп дето ще го инсталираш лицензен ли?[smilie19]

Дата:   07-01-08 10:02

160 GB E. Имам приятели в рекламна фирма,които ще го инсталират.Пък дали е лицензиран...

Дата:   07-01-08 10:03

Има и карт рийдър..

Автор: guciguci   
Дата:   07-01-08 10:15

Ама 47 лева надолу няма да го продадеш. Аз търся по принцип нещо такова.

Дата:   07-01-08 10:21

Далаверата е около стотина лева.. заради харда платих около 30лв повече и мишката 20лв. 30лв за инсталация на Windows xp.

Дата:   07-01-08 10:40

Няма да ти го вземат на тази цена.Помисли за доста по-ниска,или си го остави,компютърът е много хубав. Ако предложиш нещо под 1000 лева,може да дойда да го видя. Между другото напиши откъде си.

Дата:   07-01-08 10:42

По принцип съм от село, но живея в София от 1978г[smile]

Автор: egoucm   
Дата:   07-01-08 10:47

игрите на сина ти не им е проблема конфигурацията на лаптопа

Дата:   07-01-08 10:50

Как да не е. Няма видео горкия,както и повечето лаптопи,както и моя

Дата:   07-01-08 11:46

Е това е въпросът .. защо не вървят игрите. Става въпрос за Хироус5. Изискването към картата е 64 пък тя е 256, но не вървой. Ако знаете какъв е проблема .. кажете. Според мен е видеокартата.

Дата:   07-01-08 12:16

Трябва да не е вградена,а да е хардуерна видеокарта. Но много малко лаптопи имат такава,а в твоя ценови клас въобще няма.
Кажи на сина ти да се примири,така е с лаптопите, Хироса само на домашното голямо PC

Публикацията е редактирана (07-01-08 12:17)

Дата:   07-01-08 12:29

Компютъра се продава без операционна система с диск с драйвери (поне аз така го купих за един познат) това че ти си платил 30лв. за инсталация не значи че и бъдещия купувач трябва да ги плати. Мога да си инсталирам уиндоуса и фотошопа и сам. Иначе и аз имам интерес, но не и на тази цена. Максимум за 1000лв. Разбирам че е нов, че е с 3 години гаранция, но не е от магазина.

Дата:   07-01-08 13:53

Аз предлагам пък ти ако предпочиташ от магазина можеш да го купиш от там. Преценил съм че за тази моя грешка мога да загубя стотина лева. Съответно да ги спечели купувача, който има нужда от такъв компютър.

Автор: damyan_rm   
Дата:   07-01-08 14:13

преди да го продаеш - опитай се да подкараш игрите с една програмка: 3DAnalyze - проблем при пове4ето вградени видеокарти е липсата на хардуерен TnL caps (Textrue and Lighting capabilities) - с горната програмка може да се 'излъже' играта че картата има такава поддръжка (и съответната проверка да мине) а пък софтуера ще си го смята с помощта на централния процесор ...

ако не стане или не ти се занимава - успех с продажбата

Дата:   07-01-08 14:19

Успех [smilie24]

Автор: orakk   
Дата:   12-01-08 16:29

хм, този компна тази цена няма как да се продаде всеки ще предпочете да си го вземе от магазина защото този може и да си го изтървал и няма да признаеш че е така! затова на битака цените са по ниски от тези на магазинските а ако почакаш 3,4 месеца цената му ще падне мнооого! очаква се бум на лаптопи! ако не вярваш на мен гледай телевизия! погледни вносителите как често си сменят цените и то все в наша полза....по добре го продай за 1000 както ти го искат хората иначе си остава вечно твой а като гледам че си го купил само за игри.. мамо мила мноого скъпа играчка си си взел без да работи и то! и не се обиждай когато хората ти казват че това че ти не можеш да си инсталираш операционната система и си платил за това ,има хора достатъчно кадърни сами да си инсталират операционната с-ма и определено за лаптопа бих препоръчал уйндолс виста защото батерията ти с вистата ще изкара много повече и накрая парите са си твой можеш да си ги харчиш за каквото си поискаш! дори и за компютри който няма никога да ползваш важното е човек да има[beer]

Автор: nilak_bg   
Дата:   12-01-08 16:46

Tezi komentari za izturvavaneto sa pulni gluposti - v magazina e mnogo po-veroyatno niakoi "loyalen" na 6efa si sluzhitel da go e rital i hvurlial dokato sa go karali da go nosi za6toto e nedovolen ot zaplatata si, otkolkoto platilia za nego sobstvenik - prosto sobstvenikut e po-zainteresovan da go pazi otkolkoto koito i da e turgovec. A puk i da e izturvavan - nali si ima garancia - ako niama vidimi sledi koito da anulirat garanciatata, samo triabva da se proveri HDD-to ima li niakakvi bad sectori i tova e. Drugoto sa neseriozni podhvurliania - mozhe da e, mozhe da ne e, mozhe lelia mu da e kosmonavt ama ne bila.

Автор: dimov64   
Дата:   13-01-08 11:32

Абе не ви ли омръзна да говорите празни приказки!!!Ами преценил е да го продава на тази цена!!!Нормално е да не може да си инсталира сам програма,нали има кой да го направи?Аман от кибици и критици!!!

Дата:   13-01-08 13:33

Нормално е да не може да си инсталира сам уиндоуса, но за мен, повтарям за мен не е нормално да го включва в цената. А иначе може да си иска колкото иска човека :)

Автор: divpetel   
Дата:   13-01-08 18:30

hubav e laptopa, mnogo hubav. az imah sushtiq i go "podarih" sreshtu 950 leva :)

[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР