Автор: EMILEN
Дата: 02-01-08 09:37
Аз не съм фотограф, но от скоро си купих цифров фотоапарат и преди това доста съм се интересувал от характеристиките на тази техника. Смея да кажа, че този фотоапарат, който се продава е добър, но е морално остарял. Ani_1 за да зададе толкова специфични въпроси, е много ясно, че не е проблем да им намери отговорите, просто искаше да покаже, че ако ще да вземеш едва ли не най-евтината сапунерка, произведена през последната една година, то тя ще покрива поне 90% от тези показатели. 320х240 резолюция за клиповете е толкова жалка, че по-добре вобще да не можеше да прави клипове. Освен това този фотоапарат е доста тежък и неудобен за използване чисто практически - цял буркан си е и то пълен. Моят фотоапарат определено не е от скъпите, но може да прави снимка със скорост една минута, клиповете са 640х480?
В момента на МЕТРО, а и не само там за 400 лева се продава чисто ново FUJI с карта памет, което бие по всички параграфи тази морално остаряла Konica. Не че цената от 300 лв е висока, просто няма пазар. Това е същото като да се опитваш да продадеш
CD-ROM за 5 лева - не че цената е висока, просто няма практическо приложение в днешно време.
|
|