Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Nikon Coolpix 5700E
Автор: tdm   
Дата:   28-12-07 23:39

продавам фотоапарат Nkon Coolpix 5700E
5Mp, 8x optical zoom
много добро състояние

+ 2бр батерии
+ зарядно
+ 256mb cf card
+ PC кабел

400 лв.

0897 ......

Отговори на това съобщение
 Re: Nikon Coolpix 5700E
Автор: bai_georgi   
Дата:   30-12-07 11:24

абе бате ти се регистрира само за да си пусне6 обявата ли бе ?[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дата:   30-12-07 11:39

тоз хапарат да,н е един дет уж не работел многууу дъбрие и цинътъ му бе 300 лв. а?и ме разигравъ продавачъ към еднъ седмицъ пу гсм-а а днес а утри да ми гу прати и накрайъ уж бил "нещу не многу дубрие"и за туй не искал да ми гу давъ на мен ам кът гледъм саму ценътъ му не е била май дубре ако си същият от варна дет живуркъ у шопето --ЗАСРАМИ СЕ----6тот аку си ти .....жалку..........чувал сум саму убави работи зъ теб тукъ у форумъ но май съ лъжи
п.с. все пак не мисля че никон 5700 са толкова много тук във форума който се предлагат и като се замислиш нов потребител само за да пуснеш обявата си..... да беше казал че променяш цената ............. [smilie23]

Дата:   30-12-07 11:43

зъбраих зъ бъдещите собствиници аку заряднуту не е уригиналну зна4и е същият хапарат

Автор: tdm   
Дата:   01-01-08 17:15

sorry ще ви разочаровам зарядното му е оригинално
а апарата до сега не съм го пускал за продажба взех си Nikon D80 и затова го продавам а и не съм от варна
само не разбрах защо нападате така злобно
нищо де бъдете живи и здрави и честита нова година[smile]

Дата:   02-01-08 14:35

ако съм сгрешил моля да ме ИЗВИНИШ !но ми се вижда съмнително да се регистрираш и веднага да пускаш обява. а същото фото един съфорумец не искам да го споменавам ме разиграва както споменах и съм бесен защото е име във форума по точно в базара и уж бил "коректен"
звъня му а той не си вдига гсм-а или ако го вдигне измисляше причина "проблеми имал ,забравил абе нещо не работи къ'т хората ....."с една дума не искал да" ме набутва"?????[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР