Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продава се Canon PIXMA 4300
Автор: Avi   
Дата:   16-12-07 12:06

Принтерчето е купено преди 2-3 месеца от техномаркет, още е в гаранция и е изпразнило 2 патрона - жълт и магента. В момента празен е синия патрон. Изпечатал е около 50 А4-ки снимки. И няколко стотин - текст.

Снимки няма щото ме мързи да го снимам, а и той е още с найлончетата - практически е нов.

Цената му в момента е 180 лв в магазина (баси за 3 месеца 30 кинта паднал), та аз ще му сваля още 40 кинта надолу и става 140.

Ако обаче искате да му купя синьо патронче преди продажбата, ще трябва да си го "разделим" демек цената ще е 150 лв :)

Продавам принтера, щото ми трябва лазерен за печатане на текст и сканирани документи - тоз печата сканирания текст в цвят, а само уърдовските документи само с черната си глава - затва ми излиза супер неизгоден :) Но за печат на снимки е супер :)

Отговори на това съобщение
 Re: Продава се Canon PIXMA 4300
Дата:   16-12-07 16:27

Може да го разменя и за някой запазен лазерен фринтер в домашния клас [smilie8]

Автор: Gafa   
Дата:   17-12-07 18:09

Ако искаш да му сваляш цената и да го продадеш , поне му сложи всички патрончета пълни , инак си губи смисала да си го купуват от теб 2 ръка
По добре от техномаркет за 180лв нов и пълни патрони които са му 100лв. успех

Дата:   17-12-07 18:13

и ти си прав, Гафе :)
тия дни време да намеря ще скоча до някой нагъзин [smilie21]

Автор: Gafa   
Дата:   17-12-07 18:24

Взимаи си неоргинални мастила и си пълни черното , аз съм със същия модел ,един комплект мастила неоргинални са ти 13лв и толкова ти е пигментното , но е за 3 пъти да напълниш мастилницата

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР