Автор: todor_tashev
Дата: 24-10-07 16:12
Темата е продължение от тема
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=......&t=......&phorum_uriauth=!
Оригиналният текс от темата е:
"Продавам:
-Canon Digital Rebel XTi/400D body,
-Canon EF-S 17-85mm IS USM + подарък 3 броя филтри за тази оптика + калъфче за съхранение
-Canon EF 75-300mm + подарък 3 броя филтри за тази оптика + калъфче за съхранение
-Canon Battery Grip BG-E3
-Canon Battery Charger
-Canon NB-2LH Li-ion Battery Pack (два броя)
-CTA Li-ion Battery Pack for Canon (1000mAh) (два броя)
-Sandisk CF Ultra II 2.0Gb (два броя)
-Sandisk Extreme 2.0 USB Card Reader
-Canon EOS Digital Solution Disk, Canon EOS Digital Software Instruction Manual
-Книга за фотоапарата на Английски с много обяснения и идеи как да правим по-добри снимки
-Canon чанта, побираща всички тези неща
Снимки могат да се видят в моите на този сайт снимки!
Всичко това съм закупил преди около месец от САЩ. Както апарата така и всички аксесоари са в ПЕРФЕКТНО състояние, без НИКАКВИ забележки! С апарата съм направил по-малко от 3000 снимки! Както сигурно се досещате апарата е с 1 година гаранция в САЩ и Канада! Причината, поради която го продавам е, че бързо ми минава мерака за каквото и да било! Освен това не намирам много време за него и не виждам смисъл да го оставям да прашасва под леглото, след като някой може да го ползва по предназначение! Ще се постарая да отговарям на въпросите ви, а най-вече това може да стане на тел. 0877 46 26 33 или на e-mail todor_tashev@abv.bg. Офертата е валидна за цяла България, но аз живея в Пловдив. Няма проблем за тези, които желаят да видят апарата на живо на територията на град Пловдив..."
Всичко от комплекта беше успешно продадено, с изключение на това:
-Оптика Canon EF-S 17-85mm USM IS + 3 филтъра + калъфче за съхранение. Оптиката е на месец и 1/2 и е БЕЗ забележки! От ден 1-ви е с филтър! Цена: 780лв
-Canon Battery Pack - на 3 заряда, купен преди месец и 1/2, в момента е празен и не се ползва. Цена: 80лв
тел. 0877 46 26 33 или на e-mail todor_tashev@abv.bg (Тодор)
|
|