Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 68mm f 1.0 MACRO
Автор: thor   
Дата:   03-01-05 22:06

http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48556&item=......&rd=1

http://www.naturfotograf.com/need_speed00.html

Отговори на това съобщение
 Re: 68mm f 1.0 MACRO
Автор: Ceaser   
Дата:   04-01-05 08:32

????
ти ли го продаваш...??? понеже фремския ми е малко труден:))))
ако не - кофти, че няма как да го платя чрез PAYPAL [smilie2]

Автор: Nikon_F2   
Дата:   04-01-05 23:25

???Тор, тук има ня'ква мистерия.[smilie11]
Това нещо маЙ Е ПРЕПРАВЯНО!
Байонетът отзад ми напомня на руските адаптери. Освем това със сигурност нама куплаж на блендите.
Това обяснява и сравнително "ниската" му цена.[beer]
Е, определено е интересно като идея![smilie24] [beer]

Автор: thor   
Дата:   05-01-05 05:04

Nikon_F2 [beer]
аз за това чудо съм чел и преди това в сайта на този норвежеца ,но тъй като гледам на нещата повърхносттно ( а и забравям много неща които не са ми наложащи ) ... , тогава , а беше доста отдавна може би има 3-4 години ,изобщо не съм му обръщал внимание ,но след като го видях по eBay ,

този път ми стана интересно и наистина не открих и аз из нет-а никаква информация за конкретно правен такъв с байонет за Nikon F ,но това че аз не съм открил не значи че никога не е правен ,а кой знае може и да не са правени ,но пък някои запалени макро-маниаци да са създали такава мода навремето ,но обектива е факт и независимо дали е за Nikon или не и на мен ми е интересен както на теб ,много ме съмнява да остане на тази цена ,до колкото четох из нета ,

такива са се продавали за около 600US$.....,да това че не само че няма друга диафрагма освен f1.0 ,но то и си пише че обектива е с фиксиран фокус тоест няма фокус за/до безкрайност , е какво са 500US$-1000US$ за такъв обектив който би създал уникални картинки за комерсиални макро фотографии - които биха изисквали часове обработка във фотошоп за да се пресъздаде желаната картинка ....,то между 500US$-1000US$ може би ще да е само дневния надник на някой добър фотограф-графист дизайнер който би обработвал такива картинки .. та ще го следим да видим за колко ще се продаде този ...[smilie6]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР