Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 PRODAVAM CANON EOS 10D
Автор: sonyvaio_expert   
Дата:   28-09-07 19:42

PRODAVAM PROFESIONALEN FOTOAPARAT CANON 10D, KATO NOV E, NAPRAVENI SA OKOLO 500 KADARA.
TZENA - 1100 LEVA.
DAVAM GO, KAKTO SI E V KUTIATA S VSICHKO, KOETO DOIDE - USB KABEL, A/V KABEL, ZARIADNO, DVE BATERII, 3 CF CARTI OT 512mb, OBEKTIV CANON 28-90mm!!!!!

KUPIH GO S TZEL DA NAUCHA DA PRAVIA HUBAVI SNIMKI, NO NE MI OSTAVA VREME. TAKA SI STOI V KUTIATA, POLZVAL SAM GO 4-5 PATI. KUPIH GO PREDI 8 MESETZA OT MIAMI ZA 1300 DOLARA.

AKO NIAKOI PROIAVI INTERES, MOLIA DA SE OBADI NA SLEDNITE TELEFONI,NO SLED 03 OKTOMVRI:
01 869 0612
088 ......

Отговори на това съобщение
 Re: PRODAVAM CANON EOS 10D
Автор: IvoZ   
Дата:   28-09-07 21:43

Да не си купил 30д за тез пари а[smilie3]1300$

Дата:   28-09-07 21:53

Zdravei, 30d v momenta struva okolo 900 dolara v USA. Za moiata 10d platih tochno 969 dolara+ taxes!!! Obektiva struvashe 75 dolara y trite CF carti okolo 75 dolara.Imam kasovite belezki ot butterflyphoto( magazina ot koito ia kupih)- obsto vsichko za 1267 dolara.

Tzenata ot 1100 leva, koiato bih iskal da polucha za kamerata, razbira se moze da bade ugovorena vinagi kogato niakoi napravi seriozna oferta, koiato bi mogla da bade diskutirana.
Pozdravi i kasmet IvoZ.

Автор: Ronson   
Дата:   28-09-07 22:00

Клъвнал си, където не трябва: http://www.resellerratings.com/store/ButterFly_Photo

Карай да върви, ама следващия път чети преди да купуваш от такива "магазини"!

Дата:   28-09-07 23:07

Zdravei. Vsastnost ia kupih zastoto mi podariha edin obectiv 18x55mm y edna detska digitalna camera Samsung za dasteria mi. Istinata e,che e edna dosta dobra camera, no ne ia polzvam, stoi si nova v kutiata. Zatova ia prodavam. Zena mi e profesionalen fotograf i ima Canon 5D, no tia e dosta po-skapa. Uspeh!

Автор: solo5   
Дата:   29-09-07 00:23

[smilie5]

Автор: deniac   
Дата:   29-09-07 00:53

10D, купено ново 2007-а година [smilie11]
2005-а бих повярвал ако беше, ама знае ли човек какво става в тая Америка.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР