Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся под наем за 10-11 дни Canon 5D или друг фулфрейм Canon
Автор: phil   
Дата:   14-09-07 22:38

Една еретична идея - трябва ми това с някакъв добър варио обектив до мин. 70, от неделя 16.09 за 11 дни до 27.09.

Некомерсиално, дипломна работа, трябва му на сина ми, но той снима среден формат филм и DSLR, няма фулфрейм DSLR.

Гарантирам за маниашки внимателно отношение към камерата.

Става въпрос за малко кадри и използуване, не всеки ден, но за това общо време.

Могат да се платят до максимум 500 лв. Ще се снима не всеки ден първо във Виена, след това от 22.09. до 27.09 тук, камерата ще пътува със сигурен близък човек до там и със сина ми обратно на 22.09.

Нямам предства как изглежда това. Благодаря предварително. Гледам си и ЛС.

Отговори на това съобщение
 Re: Търся под наем за 10-11 дни Canon 5D или друг фулфрейм Canon
Дата:   15-09-07 09:26

[smilie24] [smilie11]

Автор: charger   
Дата:   15-09-07 09:59

Че имаш нужда,ясно...ама никой не би се разделил с техниката си за 11 дена,пък и за чужбина да му пътува...Дано намериш все пак.

Автор: ptizelov   
Дата:   15-09-07 10:11

kou ste se hvane da spe4eli 500 lw. a da zagybi nad 5000lw? garancia 4e otwyun nqkoi 4jdenec nqma da go otkradne? nqma nali

Дата:   15-09-07 10:36

има, птицелов, има. Освен това те чужденците не крадат много напоследък откакто ги изгонихме джебчиите австрииците от тук, стегнали са ги.

Значи стойността и състоянието се гарантират 100%, как точно - ще се разберем при евентуално предложение.

Ясно, че е необичайно, но имах предвид евентуално някоя "втора" камера на повече кадри, която няма да се използува в това време. Та вместо да стои[smile]

А като го знам сина ми как се отнася към тази техника - собственика може да бъде абсолютно спокоен, все едно той си е направил тези няколкостотин кадъра.

Камерата ще лети за Виена в чанта на борда, не в багаж. Ще се посрещне от сина ми и влиза в негови ръце.

Ще се снима в стая и на открито няколко пъти предмети платове и дрехи. Без хора много, суматоха и каквато и да е опасност за техниката.

Но всичко ще бъде подробно казано при евентуално предложение.

Автор: asahi   
Дата:   15-09-07 10:50

Дали тази услуга "фототехника под наем" не е по-добре развита във Виена?

Дата:   15-09-07 11:03

Много добре е развита, ама защо да им се дават тези пари, вместо да ги вземе някой тук-ако иска? Освен това разбира се искат повече.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР