Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Еии най накрая и да.фо купи
Автор: kalo1   
Дата:   12-08-07 16:00

Еииии добре бе да.фо поне да спре6 на всяка обява кусури да намира6
[smilie5] [smilie10] [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Еии най накрая и да.фо купи
Автор: da.fo   
Дата:   12-08-07 19:42

Явно ти си или малоумник или глупак щото аз от тоя форум в който съм се регистрирал в края на декември 2006 година съм купил над 32 неща досега.От тук съм си взел над 20 апарата за витринката ми, една видеокамера,3 обектива,2 светкавици, 2 ножа,статив,1работещ Канон,1 далекоглед или общо над 32 неща за 8 месеца .Ето и някои колеги от които съм купувал
-микрон,ехо 99 ,радобг,фобо88,урбангрей,паралакс,богданоф,доцента,никон ф2,аполо,ранопиле,митон а предполагам ,че има и много други които сега съм пропуснал(не ги водя на отчет) но това не е от значение.
ТОВА , ЧЕ НЕ КУПИХ ОТ ТЕБ СКЕНЕР ТЕ ВБЕСЯВА НАЛИ - АМИ ДА СИ НАПИСАЛ ОБЯВАТА СИ КАТО ГРАМОТЕН ЧОВЕК [ezik]
- и тази ТЪПА обява не е за тук ама ти не си виновен тя природата . .

Публикацията е редактирана (12-08-07 19:58)

Автор: petri   
Дата:   12-08-07 20:43

da.fo е пич. Аз съм си купувал обектив от него и е много разбран - прати ми го по Еконт! [smilie24]

Автор: kalo1   
Дата:   12-08-07 20:53

Ха ха ха ако направим една статистика на обявите няма да те има само на една понеже не е пусната[smilie5]
А това за скенера 4е не си го купил от мене най малко ме тревожи за6тото докато се занимава6 ти да купи6 един аз продадох 3 така 4е успех ти пожелавам.[smilie5]

Автор: canonio   
Дата:   12-08-07 21:57

И аз един път си купих нещо от базара. Голям кеф е да си купуваш разни неща:)

Автор: docenta   
Дата:   13-08-07 10:04

da.fo е коректен пич [cool]

всеки може да прави коментари затова е форум нали?
понякога е по хубаво някои неща да се казват на ЛС но всеки си избира.

а кефа наистина е голям но е кеф когато отсреща са сериозни и коректни хора аз досега не съм имал проблем с никои.

успех на всички с покупките и продажбите[shtrak]

Автор: docentp   
Дата:   15-08-07 13:33

Да da.fo е сериозен, но в спорта, а може би и в живота печели този, който пръв пресече финала.

Автор: Rebellious   
Дата:   15-08-07 19:11

Поредната смехотворна тема! Където някой сочи с пръст и говори общи приказки за друг човек. Дафо хич и не го знам, но темата написана по такъв начин говори зле единствено за автора й. Ако не е малолетен де, с това уточнение! [smilie25]

Публикацията е редактирана (15-08-07 19:12)

Автор: doich   
Дата:   15-08-07 21:30

Със забележката, че да.фо не е автор на темата. А иначе само от мене той купи май три апаратчета за витринка.[smilie24]

Автор: da.fo   
Дата:   19-08-07 13:56

Дойчинов , благодаря и се извинявам , че горе съм те пропуснал. Аз наистина взех от теб няколко апаратчета за витринката си. Явно в този форум има И недоносчета[smilie18] щом не знаят къде се пускат такива теми , било то и от непроверени данни.[smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР