Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Продавам Panasonic FZ-5 - Продаден
Автор: r_popov   
Дата:   02-08-07 14:29

Закупен от Техномаркет преди 19 месеца /фактура+касов бон/. Апарата е на 2 500 кадъра, отлично състояние. В комплект със сенник, зарядно, книжка, инсталационен CD + 3 SD-карти: 16 Mb, 128 Mb и 512 Mb.
Цена - 400 лв.
От София съм.

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Panasonic FZ-5
Автор: goltak   
Дата:   02-08-07 19:34

320лв. ?

Дата:   03-08-07 09:08

Добавям още една SD карта - 1 Gb Transcend 80x.
Нова цена само 380 лв.

Автор: timetorelax   
Дата:   03-08-07 11:54

Офертата си заслужава [smilie24]

Автор: goltak   
Дата:   03-08-07 13:18

340лв.[smilie24]

Дата:   03-08-07 23:47

[smilie24]

Дата:   05-08-07 15:29

хайде народе... само за 380 левчета...

Автор: The_Melon   
Дата:   06-08-07 10:42

Не сваляй цената, повече. Това е супер апарат.

Автор: simeon_simeonov   
Дата:   06-08-07 10:47

страхотна машинка [smilie24]

Дата:   06-08-07 19:14

[smilie24]

Автор: MAECTPO   
Дата:   06-08-07 20:04

Интересувам се от този модел ако се задържи до 26 август [smile] !!

Автор: scorpia   
Дата:   06-08-07 20:12

Искам да видя апарата възможно най-скоро? - Как мога да се свържа с вас?

Дата:   12-08-07 23:45

Панасоник FZ5 с всички оригинални аксесоари и няколко карти на цената от... ДА! има познал - само 380 лв. [smilie24]

Дата:   14-08-07 09:01

[smilie24]

Дата:   14-08-07 09:24

поне напиши, че сенника е ожулен и има забележки по външния вид на апарата... да знаят хората какво купуват... освен това 4-те карти не могат да ти вдигнат изкуствено цената... тях човек може да си ги купи отделно и то чисто нови...
КОГАТО НЯКОЙ ПРОДАВА ВТОРА УПОТРЕБА ВЕЩ Е ДЛЪЖЕН ДА БЪДЕ ЛОЯЛЕН КЪМ ЕВЕНТУАЛНИТЕ КУПУВАЧИ КАТО ГИ УВЕДОМЯВА ЗА НЕДОСТАТЪЦИТЕ НА ВЕЩТА!

Дата:   14-08-07 22:24

scorpia, не мислех да отговарям на твоето съобщение, но напоследък ми писна от педали, които навират в полезрението ми аналните си въжделения и на всичкото отгоре пропагандират толерантност към тях-различните.
Пич, първо ти и жена ти ми загубихте ремето с мейли, телефонни разговори, ICQ-сесии и т.н. и накрая като се срещнахме започна да ми се пазариш за някакви жълти стотинки.
Казах ти, че в момента АПАРАТА СЕ ПРОДАВА НА ТАЗИ ЦЕНА И С ТЕЗИ АКСЕСОАРИ!!!
Ако не ти харесва... айде да не ставам вулгарен.
Чао пич.

Публикацията е редактирана (14-08-07 22:25)

Дата:   15-08-07 09:44

бре-бре-бре.. ма много сме извисени ментално бе..!!
първо - времето не сме ти губили ние, а ти на нас с невярна информация! мейли не сме ти пращали изобщо! телефонният разговор беше само един, както и контактът през icq месинджър! иначе може би трябваше да се разбираме телепатично! прощавай, не знаехме, че владееш и това изкуство!
второ - относно пазаренето, сам знаеш, че апарата ти не изглежда по най-добрия начин и просто цената, която му търсиш е смешна! то затова и предлагаш въпросните аксесоари, които прощавай, но не могат да замажат положението с одраскания сенник!
трето - не искам да коментирам възпитанието на съпругата ти, която видимо много се ядоса, че не може да продадете боклука си за 380 лева и се държа по не много подобаващ начин, тропайки нервно по капака на нашия скромен автомобил..
тъй, че, ние сме длъжни да уведомим хората тук за това, което продаваш, след като ти самия не го правиш...
АМАН ОТ ТАКИВА НАГЛЕЦИ КАТО ВАС!

Дата:   15-08-07 22:07

Scorpia, Алелуя братко, отворихте ми очите! Покайвам се за греховете си и си правя публично харакири. [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Благодаря на БОГ че Ви има и че Ви срещнах. [thankyou]
Толкова по темата Scorpia, че взе да ми се драйфа от богоугодни люде, които се чувстват длъжно да спасяват света... отивам да [beer] и да [shtrak]

Дата:   16-08-07 09:11

[smilie24] мдааа..., добра идея да изчезнеш от полезрението ни... [smilie7]

Публикацията е редактирана (16-08-07 09:11)

Автор: dimov64   
Дата:   16-08-07 09:55

Абе що за хора сте бе???Имали сте интерес отишли сте,видяли сте!!!Ами като не сте харесали стоката не сте я купили!!!Ама защо сега оплювате???

Дата:   16-08-07 10:27

КОГАТО НЯКОЙ ПРОДАВА ВТОРА УПОТРЕБА ВЕЩ Е ДЛЪЖЕН ДА БЪДЕ ЛОЯЛЕН КЪМ ЕВЕНТУАЛНИТЕ КУПУВАЧИ КАТО ГИ УВЕДОМЯВА ЗА НЕДОСТАТЪЦИТЕ НА ВЕЩТА!

Дата:   16-08-07 19:50

scorpia, почна да ми писва от теб.
Не мога да разбера какво искаш? Чухме се, Видяхме се, предложи по-ниска цена а аз не се съгласих. Като не ти изнася или ти е скъпо - ами много ясно че не купуваш. И аз искам Порше ама няма...
За сенника си прав - ожулен е, и какво от това? Определено няма да ти попречи да правиш шедьоври [smilie25]
За други забележки по външния вид не се сещам да имаше претенции по време на срещата ни, и няма как да си имал, защото такива няма. Апарата е с БЕЗУПРЕЧЕН външен вид.
Може би цената която му искам наистина е висока, но това не ти дава повод да плюеш.
Но щом ти харесва да се изживяваш като Павел Кърлев - моля [smilie19]

Автор: docenta   
Дата:   16-08-07 20:35

защо не снимаш апарата отвсякъде за да приключи спора (не че не ми е интересно)?

Дата:   17-08-07 09:32

до колкото виждам, май само аз запазих добрия тон и всъщност ти си този, който плюе, обижда и т.н... не се нерви толкова много, че разкрихме подробности около вещта, която продаваш.. правим го не за да те дразним, а за да знаят хората какво могат да видят на живо... груб и невъзпитан в случая си ти, но то си е до възпитание де.. някои неща не можеш да ги очакваш от определени хора.. тъй, че - простено ти е!
те хората сами могат да преценят кой груб, кой - не... айде - със здраве... [smilie7]

Автор: asklep   
Дата:   17-08-07 10:05

Ако е само одраскан сенник това не би трябвало да е голям проблем.Тук има нещо недоизказано [smilie7]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР