Автор: holden
Дата: 26-07-07 18:43
Ситуацията е много сложна.
Сега се подвизавам в Израелско и ще мина за 2 дни и половина през Бургас около 16-ти Август. Ако някой се интересува от Канонска техника, имам следните стъкларии и един-два аксесоара.
Стъкла:
17-40/4.0: Добре познат обектив. Идва със двете капачки и със неоригинален сенник. Сенникът е от ЕФ 24-70, а защо това е по-добрият сенник пише тук: http://www.fovegraphy.com/HoodE.php. Използван по-малко от година. Цена около 1200 лъва.
85/1.8: Приятен портретен обектив. Идва със сенник и капачки. Използван по-малко от година. Цена около 650 лъва.
Аксесоари:
Блескавица 580 ЕХ: Стабилна светкавица, водещо число 58 на 105 мм. Използвана по-малко от 6 месеца. С някои тела май че ставаше водоустойчива връзка, но това са от най-новите висок клас Канони. Цена около 800 лъва.
CF карти по 1 Гиг цял кашон. Лексар, май че бяха 40х. Ще проверя колко имам и какви скорости точно и ще пусна още една обява в Неделя (Щото в Израел се почива в Петък и Събота).
Канон 20Д: Надеждно тяло, за всискателен аматьор или второ тяло за професионалист. Кадри около 20-25 хилки. Гледано и пазено тяло, използвано по-малко от година. Идва с капачка, оригинална батерия, зарядно (със Щатски накрайник, иска адаптор, но не е нужен трансформатор). Цена около 1200 лъва.
Не знам как най-добре да стане продажбата, затова пускам отсега да се знае какво има и ако има някой заинтересуван купувач да мислим заедно как ще се срещаме. Картите мога да ги пусна по куриер, но стъкларията искам купувачът да дойде да си я тества преди да я купи.
|
|