Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 НЕВАЛИДНА ОБЯВА
Автор: ptizelov   
Дата:   18-07-07 13:44

подробности...

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам К100Д
Дата:   18-07-07 13:47

Пентакс к100д на 8 месеца - 5400 кадъра
комплект 2 гб СД карта кингстън
8 батерии презареждащи се 2100 Ма
обектив - ПЕНТАКОН 50/1,8 МЦ на м42
+ адаптер за обективи М42

книжки, кутия, гаранции, всичко в комплекта на камерата, няма изгорели пиксели, няма драскотини перфектно състояние, Варна

цена 940 лв.

мога да включа и чантичка Ловепро в комплекта, по договаряне

Автор: peterst   
Дата:   18-07-07 13:52

супер оферта [smilie24] дано си намери нов собственик по-скоро

Автор: zaiko   
Дата:   18-07-07 15:00

Системата ли сменяш, или отиваш към к10д? [smilie8]

Дата:   18-07-07 15:18

трябват ми пари, инак никога не бих продал пентьо, още повече, че е модела с най-добър сензор за 6 меги...

Автор: zaiko   
Дата:   18-07-07 15:24

Ех... тези пари [smilie2] Хайде като се опаричиш да си купиш най-новият модел [smilie24]

Успех! [beer]

Автор: mimiron3   
Дата:   18-07-07 16:29

еех как ми се ще да го купя![thankyou] пиши ми на лс!

Дата:   18-07-07 16:30

Дали него и ли Д40....!

Дата:   18-07-07 17:03

д 40 няма врътка за автофокусни стъкла, прецени си сам а и пентакса има потвърждение на фокуса за стари стакълца, по принцип никон и пентакс имат една и съща система червяк за автофокус но на пентакс е малко по-бърза в к100д модела, пробвал съм ги на живо, никона има мерене през 3г матрица с бяла светлина а пентакса има чрез светломер сам си прецени кое как, но аз бих избрал пентакса, виж снимките ми в профила правени са с 20 мм Цейс ръчнофокусен обектив...
а също така и системата анти шейк редъкшън ме е спасявала многократно от трепване при ниските скорости, д40 няма такова нещо, пентакса е с много предимства а и обективите за него са по ефтини и малко като брой но доста качествени, дори и китака на пентакс е с пъти по добър от китака на никон....виж тестове в нета

Публикацията е редактирана (18-07-07 17:08)

Автор: didesignbg   
Дата:   18-07-07 17:13

[smilie24]
ptizelov ако беше в маркетинга на пентакс никакви финансови проблеми нямаше да имат и щяха да са номер 1 по продажби.

Дата:   18-07-07 17:39

За Пентито си прав,за Никона не мога да кажа Аз съм Пентаксаджия и и мам доста стари обективи на К ,ама имам и Пенти Д-л,нямаше тогава к100 и си купих Л -а бих искал Д100 ,ама кво да го правя Л-а?!

Дата:   18-07-07 17:41

дидесигнбг казвам само че между д40 и к100д бих избрал к100д, нямам излишни пари да дам за д40 после още сума отгоре за обективи и т.н. съшо така съм сравнявал и пентакс ДЛ и к100д при 100д-то зуума на червяка с пъти по бърз, мой колега само от това и матрицата която е на магнитно закачване смени на к100д, толкова успешен апарат е и матрица, че сега както знаете излезе к100д супер, който е със самопочистваща матрица, за броя кадри дали е променено незнам, но други по-съществени особености май няма... между другото той си беше взел от фотопавилиона ДЛ-а и си доплати 150 лв и си взе к100д, незнам сега как стоят нещата с такива доплащания...

аз не си купувам апарат заради номер продажби маркетингови стратегии и прочие, просто отидох в магазина с пари и направих най-добрия избор за тези пари и не съжалявам и до днес, ако нямах нужда от пари въобще нямаше да го продам, поръчах си даже още един обектив от павилиона, но поради липса на средства спрях поръчката, ако намеря пари бих спрял продажбата на момента!

Публикацията е редактирана (18-07-07 17:48)

Re: НЕВАЛИДНА ОБЯВА
Дата:   18-07-07 18:02

спрян от продажба намерих необходимите средства...

Автор: джъмбо   
Дата:   18-07-07 18:13

[smilie24] супер

Автор: peterst   
Дата:   18-07-07 18:20

хубаво е, когато нещата се оправят [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР