Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 продавам Самсунг Про815 - спешно
Автор: klimt   
Дата:   16-07-07 21:33

Апарата е на по малко от два месеца, с гаранция от техномаркет, снимал е не повече от 2000 снимки. Работи перфектно, аз лично съм много доволен от този апарат като оферта въобще, съотношение качество и възможности/ цена. лошото е, че спешно ми трябват пари:( апарата е в софия, ако не си намери собственик, ще го вземе банката вероятно утре..:(

Отговори на това съобщение
 Re: продавам Самсунг Про815 - спешно
Автор: djfroggy   
Дата:   16-07-07 22:21

Дай евентуално цена и координати.

Дата:   16-07-07 22:39

купихме го за 1029, в момента мисля струва също толкова в техномаркет. понеже все пак е използван извесно време, 950 мисля, че е разумно предложение. телефон ще дам утре, понеже е възможно да го продадем тази нощ на едни приятели, все пак са с предимство:)

Автор: djfroggy   
Дата:   17-07-07 09:02

Здравей,ти ще прецениш дали е разумно-тук от доста време се опитват да продадат един за 700лв,може би повече от месец,при това не е спешно.Цена над 600 лв.-може,но трудно.Успех!

Дата:   17-07-07 09:54

току що видях другата оферта, като че ли крава продават, такива пазарлъци са[smilie5]...дори гаранция няма, не се знае колко е работил, как няма да му е такава цената...с този аз съм работил и гарантирам за това, отделно, че ако си го купиш в моемнта от магазина, няма да има никаква разлика, с всички документи, аксесоари и гаранция е...

Автор: da.fo   
Дата:   17-07-07 10:01

За 80 лв. никой няма да поема риск( а покупката втора ръка винаги крие риск)По добре си преосмисли цената [smilie11]

Автор: liyana   
Дата:   17-07-07 10:27

Дано успеете, но в подкрепа на казаното от djfroggy и da.fo, преди две седмици от форума купих втора ръка много добър апарат, който беше на 4 дни (с двегодишна гаранция и всичко останало) за 430лв., при положение, че цената му в Техномаркет беше 715лв. Човекът му искаше 680, но какво от това. Мисля си, че в спешната ситуация е по-добре някакви пари, отколкото никакви.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР