Автор: shoshy
Дата: 23-06-07 13:45
И аз се посмях от сърце, но и нещо друго ми направи впечатление. Нищо лично към продавача, но понеже преди време се беше намесил доста неуместно в една тема на друг потребител с цел да му събори цената предполагам, сметнах за нужно да цитирам думи казани от въпросния "marti2007"
цитат: Автор: marti2007
Дата: 29-05-07 10:49
Аз само направих една груба сметка, нали форумът е за това: всеки да си каже мнението. Този, който продава фотоапарата може да си го продава и на цената на ДСЛР ако иска, негова работа. Въпросът е дали има кой да го купи.
Всеки, който е в този форум знае за сайта, който цитирах и е много вероятно надеждите на продавача да не се оправдаят напълно. Общовалидно е положението, че излизайки от магазина, цената на всяка една вещ пада поне с 1/3.
втори цитат: Автор: marti2007
Дата: 30-05-07 15:21
Ето че стана. Днес ми се обадиха от САЩ, че са ми купили S3-ката за 296.50 долара и след 15 дни ще ми го денесат. Така, че моите сметки излязоха верни.
За какви 800 лв. бръщолевите млади господине които защитавате като цена???
ето и линк към темата: https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=......&t=......&phorum_uriauth=reply_......
Пак повтарям нищо лично към продавача, не ме интересува този апарат имам същият, просто повтарям българската поговорка "Който копае яма другиму - сам попада в нея".
|
|