Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Питанка
Автор: saki   
Дата:   11-07-05 07:08

Здравейте,[smile]
за скромните 200 лв. какво цифрово апаратче бихте ме посъветвали да си взема? Нещо за лаик като мен, без особени изисквания, но все пак да не е най-откровения боклук на пазара? Единственото, което ми се иска все пак да е на ниво /до колкото е възможно да се говори за качество при апаратите от този ценови клас/ са снимките от максимално близо /май макро-функция се казваше/.[smilie8]
Знам, че ще ме посъветвате да изчакам, за да събера още пари и да си взема нещо по-свястно, обаче на мен ми трябва спешно и поне за момента не мога да отделя повече.
Идеи?

Отделно, в общия случай кой вариант е по за предпочитане - 2-мегапикселов апарат с 2х оптично варио или 3-мегапикселов без такова?

Благодарско!

Отговори на това съобщение
 Re: Питанка
Автор: nsirakov   
Дата:   11-07-05 07:45

E па такова животно нема...

Дата:   11-07-05 08:08

Примерно животно [smilie8]

Понеже съм културен, ЧРД на патерица![smilie3]

Дата:   11-07-05 08:33

Саки това е фотоапарат... да... и за 200 лева.. да...

Ама за другите ти изисквания силно се съмнявам... що не потърсиш нещо 2ра ръка... виж е-дезайн продаваше един олимпус 310Ц за горе доло толкова...

Дата:   11-07-05 08:49

Вероятно за това става дума - http://www.photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=13590&t=11968&phorum_uriauth=#reply_13590 [smilie8]
Благодаря за идеята, наистина ли е по-добър вариант и защо?
Трупам още такива. [smilie3]

Публикацията е редактирана (11-07-05 08:52)

Дата:   11-07-05 08:58

да... за това... препоръчвам ти го горещо... се е по-добре от колкото този дет си го пуснал тук...

Автор: atov   
Дата:   11-07-05 09:43

Аз продавам един Canon PowerShot A300 3.0MP който е ползван много малко, направо е като нов и поне според мен прави много готини снимки, цената му е 200лв. Виж на atov

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР