Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Помощ за Никон Д50
Автор: vinnie   
Дата:   15-06-07 11:10

Хм, историята е следната : един приятел ми купи преди половин година Nikon D50 тяло от Ню Йорк и ми го прати по пощата. Идеята му да ме изненада обаче се провали, когато получих бележка от митницата, че съм получил пратка , която е била отворена, опразнена и кашона - препратен обратно към Ню Йорк през Ямайка ... Оттам се започна едно ходене по мъките по пощи , митници и т.н. за пускане на официални оплаквания за кражбата, но се оказа , че аз като получател нямам право да се оплаквам. Подателят също пусна оплакване и иск за изплащане на застраховката , но в пощите в Ню Йорк нямали човек , който да говори френски и да преведе европейската документацията относно кражбата на границата (или в митницата ). От тогава единственото което изплатиха беше таксата за изпращането на колета .

Изглежда най-накрая има някакво развитие по темата , но сега са се сетили да искат доказателство за стойността на пратката , а моя приятел, тъй като го беше предвидил като подарък е изхвърлил касовата бележка още след като купил тялото.

Сега цялата мъка е да намеря касова бележка или някакъв документ за продажба на NikonD50 от САЩ датирана преди 5ти януари.

За благодарност ще пада черпене и разбира се ще има някаква парична изгода, просто наистина ми трябва леко спешно .... confused.gif

Отговори на това съобщение
 Re: Помощ за Никон Д50
Дата:   15-06-07 17:57

[smilie8]

Помощ за Никон Д50
Дата:   16-06-07 15:32

50 лева ?!

Автор: bouncer   
Дата:   16-06-07 19:12

Da ide tam otkadeto go e kupil i da iska kopie na invoice-a,bi triabvalo da niama problem.

Дата:   16-06-07 20:03

След като не е поискал да му издадат фактура и не е дал никакви данни за себе си - малко вероятно =(

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР