Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon20D FOR SALE
Автор: susolan   
Дата:   09-06-07 12:52

Prodavam Canon 20d ot Usa podrobnosti na LS ili tel....... CENA 1449LV

Отговори на това съобщение
 Re: Canon20D FOR SALE
Автор: ecobo   
Дата:   09-06-07 14:08

Що пускаш обяви от два ника? Това е против правилата на сайта и освен това сериозно поставя под съмнение почтеността ти... Аз лично не бих купил от човек, за когото знам, че шикалкави с (най-малко) 2 ника...

Дата:   09-06-07 14:35

Ne razbiram kakav ti e problema - shtom go pravia,iavno imam pri4ina za tova i ne sam dlajen da davam obiasnenia nito na teb, nito na podobni maloumnici. Ako imash interes - OK, ako niamash si trai i ne se obajdai da spamish temite. A po vaprosa za po4tenostta mi - ot tri godini sam v saita i nikoi ne se e samniaval v neia!Po vaprosa za pravilata na saita ,ako si tokova zapoznat ne bi triabvalo da zadavash tapi vaprosi.Za nikove ne znam, no pravilata kazvat,4e e nedopustim spama pod 4ujdi obiavi!!!!

Автор: marto   
Дата:   09-06-07 15:30

и все пак кажи що си пускаш обявите от два ник-а[smilie11]

Автор: neon07   
Дата:   09-06-07 15:45

Taka se poluchi - az pusnah ot edinia, a priiatelkata mi - ot drugiia:)

Дата:   09-06-07 15:53

Абе не знам кое е спам и кое - не, ама малоумника в случая си ти, щом си позволяваш да ме наричаш "малоумник". [smilie23]

Твоята приятелка явно е много напред с материала, щом си позволява да пуска обяви от твое име. И явно е мъжка, поне така се разбира от писанията й - "ne sam dlajen da davam" [smilie18]

Желая ти успех!

И да се научиш да пишеш на родния си език, щото трудно се чете тая маймуница... [smilie23]

Дата:   09-06-07 16:02

Ti mai druga rabota si niamash osven da se iziavavash tuk, neshtastnik... Ako imash interes kam obiavata, kazhi, ako ne, prestani sas spama! Poveche niama da otgovariam na tezi vaprosi i komentari!

Автор: hash   
Дата:   09-06-07 16:13

единият ник регнат тая година, другият - миналата. сигурно имаш още 5-6 за тия три години. пък ние тук дето се познаваме се пазим от съмнителни хора, а ти изглеждаш такъв сега

грозна работа [smilie23]

Дата:   09-06-07 16:16

Ако беше пред мене, едва ли щеше да си позволиш да ме наричаш neshtastnik... Явно в Нет-а си много силен, иначе едва ли...

А за работата - затънал съм в работа... Толкова съм затънал, че не ми се налага изобщо да тарикатствам по форумите, за да изкарам 200 лева... [smilie18]

ПП: Може пък и да си продадеш стоката някой ден... Ако Бони не те банне дотогава...

Дата:   09-06-07 16:26

Ako beshe tolkova zatunal s rabota, edva li shteshe da se zanimavash s gluposti po bazarite... Po-skoro chudesniat aparat na prilichna cena ti e problemat..

Дата:   09-06-07 16:34

Po-skoro chudesniat aparat na prilichna cena ti e problemat..

Хич не позна [smilie5]

Днеска е събота пич, работя умерено...
Утре ептен няма да работя, ще се поразходя в източна Стара планина, да пощракам с калпавия си апарат...

Ти много лично прие цялата работа... Просто тук сме чувствителни на тема "съмнителни продавачи", щото немалко хора "изгоряха", на немалко хора хора им гепиха техниката (която после продават като "внесена от САЩ"), та затова...
Ама не правиш хубаво дето обиждаш, ще отнесеш тупаника някой ден с тези изпълнения...

Дата:   09-06-07 17:07

OK, da slozhim krai na razpaviiata... Priatna pochivka!

Дата:   09-06-07 17:17

[beer]

Дата:   09-06-07 18:09

[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР