Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Help
Автор: cholev   
Дата:   21-04-07 13:34

Здравейте приятели,бихте ли ми помогнали със съвет.Какъв фотоапарат да си купя.Спрял съм се на Canon EOS400, Nicon D80 i Pentax 10D.Ако някой ги познава добре нека ми отговори.Ще ми от полза. Благодаря Ви.

Отговори на това съобщение
 Re: Help
Автор: zhbuts   
Дата:   21-04-07 13:37

Виж в www.dpreview.com Може да ти помогне за решението.

Автор: pmartinov   
Дата:   21-04-07 13:46

Както си ги написъл ,но в обратен ред ! [smilie24]

Автор: kaff   
Дата:   21-04-07 13:50

ако си решил да ползваш стари механични обективи Pentax 10D е добро решение.
Nicon D80 тук малко с пристрастие .... доста добра машинка снимам с нея 4м. и съм много доволен поснимах и с Canon EOS400 но малко ми е трудно и само скъпи обективи иначе с кита отврат. Системата на Nicon тяло светкавица няма компромис отличен синхрон и се справя доста добре докато при Canon исключително ръчни режими.........
Вземи ги в ръце и сам реши което е най добрия вариянт че всеки ще хвали неговото си......... толкова се изравниха нещата че.....
А и при никона обективите от старите модели стават няма проблем........... успех и всичко зависи от теб...[beer]

Автор: mike74   
Дата:   21-04-07 14:53

400Д направо го изключи от тази листа [smilie5] въобще не е от класа на другите два (ся некой цанонец ша скочи на бой [smilie5]). Сериозно аз бих избирал между К10 и Д80. Бих ти казал Д80, но и аз съм пристрастен щото съм на Никон [smile] К10 също е страхотен апарат пък и има стабилизация на матрицата, но пък няма голям избор от обективи. Аз бих взел Д80 [smilie24] [smilie24] [smilie21]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР