Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 2 варио-обектива (между 18mm и 125мм) за KM/Sony
Автор: BLADO   
Дата:   29-03-07 18:16

...

Отговори на това съобщение
 Re: За Konica-Minolta/Sony - РАЗПРОДАЖБА
Дата:   29-03-07 18:16

Продадената техника ще бъде изтривана от списъка по-долу. Всичко, което е в този пост, се продава и е обявено с актуална цена.

Следните неща останаха за продан и си чакат нов стопанин (подробна информация за предлаганите обективи + снимки ще намерите, когато кликнете върху съответния линк):

Sigma 18-125/3.5-5.6 DC Made in Japan 480лв нова цена 370лв

Tamron AF 28-105/4-5.6 (IF) Made in Japan 190лв нова цена 180лв

Нито един от обективите не е ползван след обявяване за продажба. Стоят си опаковани в картони. Тоест състоянието е непроменено.

Публикацията е редактирана (19-11-07 00:03)

Автор: PeterPAN   
Дата:   29-03-07 18:23

[smilie5]

Публикацията е редактирана (30-03-07 08:49)

Дата:   29-03-07 20:17

Тази тема се отнася единствено за неща, които продавам аз!

Моля да си изтриете поста!

Автор: apollo   
Дата:   29-03-07 20:20

[smilie5] цирк [smilie21]

Автор: da.fo   
Дата:   30-03-07 21:42

a бе къв е тоз потайник, май го е срам да се покаже на терена :))))))

Към обвинителя
Дата:   31-03-07 01:12

Скъпи "потенциални" клиент da.fo (обява 50/1.4), рамките на комуникация са определени пределно ясно от автора на тази обява - мен. За справка - втори пост, между 3-те вертикални точки.

Заради недобронамерените Ви, груби и некоректни изказвания, целящи донакъде умаловажаване стойността на предлаганата и чудесно описана от мен техника, както и от факта, че не съм получил ЛС или имейл от Вас, считам нашето обшуване за приключено и не смятам да се поддавам на каквито и да било провокации.

От стилът Ви на изразяване + съдържанието на написното, както и от някои ваши предишни постове, не би било трудно за един интелигентен човек да прецени що за "стока" сте. Ако истинските потенциални купувачи се подведът от някой като Вас, леле-мале...!

Всичко хубаво и, ако обичате да не "цапате" повече личните ми обяви! Призовавам Ви да се придържате към предварително обявените правила, т.е. "Всякакви въпроси, предложения, смислени забележки, нападки, пазарлъци и подобни ЕДИНСТВЕНО на ЛС или имейл!", ако не Ви изнася, не ви задължавам да четете или да пишете!

Владо

Автор: viggen   
Дата:   31-03-07 01:22

перфектно и добре описание объяви!
трябва да ги взимат за пример!
фен съм на Минолтата /и повдигам темата :=)/

като цяло почти всичко обективи аз имам, случайно да ти се намира: Minolta AF DT 11-18 F4.5-5.6 D за пейзажи и за колекцията ми, бих се замислил =))

Успех с продажбата!

П.С.
Minolta AF 50/1.4 Made in Japan - KILLER! =))

Автор: da.fo   
Дата:   31-03-07 10:55

Те затова не се продават техниките :-)
- няма кой да ги бута нагоре ако не са такива като мен

Дата:   02-04-07 22:03

Нови цени!

*Няколко думи и мои впечатления, които биха били интересни за бъдещия купувач:
Често бива подценяван за сметка на 70-210/4 и според мен неоснователно. Имах възможност да снимам и с него и не говоря наизуст. 3.5-4.5 е много добре изработен, не е пластмасов и въпреки това по-лек 420гр (другият е 700гр). По-компактен е (70-210/4 е точно като една метална, дълга 15см (незумнат) тръба, неудобен, небалансиран особено на Алфа 100 или 5Д), има по-бърз автофокус и по-малко хроматични аберации. Като рязкост и контраст не се различават особено – и двата са много добри.

A оптически е чувствително по-добър от новите пластмасови телета, които са си хвърлени пари на вятъра. Да не говорим, че е и по-"светъл" (почва от бленда 3.5).

Публикацията е редактирана (03-07-07 00:00)

Re: За Konica-Minolta/Sony - РАЗПРОДАЖБА ново
Автор: kalio   
Дата:   03-04-07 14:10

[smilie24]

Re: За Konica-Minolta/Sony - РАЗПРОДАЖБА ново
Дата:   05-04-07 15:38

[smilie24]

В цената на адаптора са включени транспортните разходи и не подлежи на коментар.

Автор: valjo   
Дата:   05-04-07 17:12

запазвам адаптора
утре на ЛС ще дам адрес

Автор: valjo   
Дата:   06-04-07 07:15

ЛС https://photo-forum.net/joro/emoticons/deal2.gif

Автор: kamend   
Дата:   06-04-07 13:25

ЛС!!![smilie24]

Дата:   08-04-07 13:36

Продадените неща ще бъдат изтривани от списъка във втория ми пост.

Хайде народе, купувай, че като излязат новите Sony-та цените ще скочат.

Автор: djfroggy   
Дата:   27-06-07 09:22

Интересувам се от Минолтенски обективи.Имате лична бележка кои модели търся.

Re: За Konica-Minolta/Sony - РАЗПРОДАЖБА II
Дата:   03-07-07 12:56

За всички собственици на Минолти, Коника-Минолти и Сонитa: Започва разпродажбата за летния сезон! Актуална информация ще намерите във втория ми пост.

Моля, без излишен СПАМ, малко по-въздържано! Не желая темата да стане с 40-50, че и повече коментара.

Дата:   10-07-07 14:05

[smilie24]

Дата:   13-07-07 14:27

Петък 13-ти [smilie3].

Re: Обективи за Konica-Minolta/Sony - РАЗПРОДАЖБА II
Автор: RAMZE   
Дата:   13-07-07 21:59

За всички собственици на Минолти, Коника-Минолти и Сонитa [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Тея измряха или се хвърлиха на нормална марка фотоапарати [smilie19]
По-сухарска обява от години не съм виждал [smilie23]

Автор: pevtimov   
Дата:   13-07-07 22:20

RAMZE написа:

> За всички собственици на Минолти, Коника-Минолти и Сонитa
> [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
> Тея измряха или се хвърлиха на нормална марка фотоапарати
> [smilie19]
> По-сухарска обява от години не съм виждал [smilie23]
Ами собственика така иска,да няма спамъри,темата да не е 20-30 страници и да я ъпва на 2-3 месеца.Иначе цените са......интересни[smilie25]

Автор: djfroggy   
Дата:   14-07-07 00:52

ММММММММММ,аз съм един от собствениците на Минолта Сони а100.След като преминах през Канон и Олимпус-мога да заявя че това е моята система.Продавача на тези обективи е точен човек.Просто е описал нещата такива,каквито са.

Дата:   14-07-07 13:22

Тъй като вече няколко човека ми направиха коментар на цената на 17-35, ми се ще да кажа 2-3 думи по въпроса.

По принцип щом не съм споменал изрично, че цената не подлежи на коментар, значи нямам проблем да проведа смислена дискусия, друг е въпросът дали и - ако да - с колко бих свалил цената. Хората, които ми писаха се държаха съвсем културно, за което им благодаря. Въпросът е в аргумента: линкове към американски/английски/немски евтини онлайн-магазини или ибей-търгове.

Аз предлагам обектива на българския пазар и се съобразявам с цените тук. Бензинът в Дубай като е на безценица, да не би да се оплаквате на тукашните бензиностанции да свалят двойно и тройно цената, щото видиш ли в еди кой си дубайски он-лайн-шоп може да се поръча 1 туба за 50ст? Който иска, е свободен да отиде до Дубай, за да си напълни резервоара и още 2 туби.

И аз така – който може и иска, нека си купи и внесе технката от Америка или където и да било извън България. Щом фактори като анагажименти на приятели, банкови трансфери, разходи по транспорт и евентуални главоболия и нерви, възникнали от некоректни продавачи и подобни, не играят роля – хубаво. Не ви спирам. Пазарувайте от чужбина!

Много се товаря, като ми покажат линк от ибей с търг от продавач с рейтинг 90% или аукцион свършил в 2 през ноща, с обектив в немърливо състояние, с още по-немърливо описание от страна на продавача, с липсващи сенник и капачки. Наистина съжалявам, че вложеният труд и време по оформлението на обявите ми и изпипването на всеки детайл със стремеж за максимална информация и коректност, не се „възприема” от повечето български купувачи. За мен удоволствието да отида в приличен ресотрант с мили келнерки, изряден готвач, който знам, че не прави буламачи, и чудесна атмосфера с любов към детайла, бързо обслужване, си струва някой лев в повече дори и да ям същото в някой бърдак с недоизмити прибори, немърливо обслужване и чакане 40мин да пристигне яденето. (Примерът не е 100%-а съпоставим, но мисля, че разбрахте какво имам предвид.)

Конкретно за Minolta 17-35/2.8-4:

1) Във форума се продаде същият обектив преди няколко месеца за 600лв. За да не ме обвинят в празни приказки, ето я темата:
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=......&t=......&phorum_uriauth=#reply_......
2) Продаде се и обектив 17-35/2.8-4 на Сигма за Канон, който е определено по-лош от оригиналния минолтешки за 600лв. Началната цена бе 700лв: https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=......&t=......&phorum_uriauth=#reply_......
Ето и тук 690лв: https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=......&t=......&phorum_uriauth=#reply_......
3) Обективът не се намира нов, но като излезе струваше около 1000лв. Mоят е почи като нов, с оригинална кутия, сенник, капачки, книжки, както от магазина.
4) Тамрон със същите характеристики за минолтешки байнет струва 1154лв. Ето тук (не знам защо горните линкове не функционират): http://www.bestcam.bg/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&keyword=17-35 Там се вижда и една сигма колко по-евтина нова е от тамрона.
5) В никой друг лагер (канон, никон, пентакс, оли) не се намира оригинален обектив на съответната марка с тези характеристики и качество на тази цена!

Спирам дотук. И без това май, каквото и колкото и да изпиша, ефект няма. Най-много недоброжелателни спамери да почнат да се заяждат.

СПАМЕРИ: Изрично не желая (бих казал забранявам) да се коментира горния ми или който и да било друг пост в моя лична обява! Моля не ми пълнете обявите! Имате ли мерак да се изразите, пишете ми ЛС или имейл. Човърка ли ви много отвътре, може да си отворите тема в Зоната или някъде другаде извън обявата ми и да си излеете мъката.

Повече във форума няма и да се словоизлиявам, само се нервирам и си губя ценното време! Дълбоко се надявам, че който трябва, ще може да си направи преценка от постовете ми. Ако ли не – здраве да е!

Приятни летни дни и много поздрави!

Владо

Публикацията е редактирана (14-07-07 13:23)

Дата:   18-07-07 22:12

[smilie24]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР