Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Panasonic DMC-LZ2
Автор: MCUJovani   
Дата:   22-03-07 21:47

Продавам Panasonic DMC-LZ2, 4MP, 6x оптичен зуум, на около 9000 кадъра, с калъфче, мини статив, 1 ГБ карта, 4 презареждащи батерий и зарядно за кола, пълен комплект кабели, книжки и диск. Купуван е август 2006г. от САЩ, продавам го защото пак ще заминавам и мисля да мина на ДСЛР. Работи перфектно всички снимки в профила ми са правени с него, ако някой иска оригинални файлове чакам ЛС с е-майл. Началната цена е 250лв. Ще го продам на този който предложи най-добра цена до края на месеца. Нещо като търг, моля предложенията на ЛС, като при получаване на оферта ще я публикувам тука.....не следя пазара в БГ, така че ако е висока цената ме оплюйте на воля :) Аз за по малко от 250 няма да го дам :)

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Panasonic DMC-LZ2
Дата:   22-03-07 21:49

Пропуснах да кажа, че има драскотини по тялото, но иначе работи перфектно, не е изпускан .... драскотините са от това, че напоследък почти винаги ми е в джоба и навсякаде го мъкна с мен.

Автор: forry   
Дата:   23-03-07 10:44

LZ2 или LZ1 защото 4МР съответства на LZ1

Дата:   23-03-07 11:33

Извинявам се за LZ2 става въпрос и е 5MP

Автор: Bumerang   
Дата:   23-03-07 20:32

Имам го същия -не знаех че снима толкова добре:-)))))-аз вече реших: моя няма да си го продам никога

Дата:   23-03-07 21:06

Ми честно казано има какво да се желае като качество още особено откъм шумност и бързодействие на самия апарат, но все пак за този клас е много добър, може би ако имаше възможност за повече ръчни настройки и аз нямаше да го продавам, но при положение че мога да си позволя ДСЛР, абе апарата е добър, но както казах и сопата играе по снимките, така че може и оригинални кадри да пратя само искам мейл.

Дата:   23-03-07 21:15

spara50@yahoo.com

Дата:   23-03-07 21:55

Имаш поща

Дата:   23-03-07 22:00

Я опитай пак -нещо не се е получило

Дата:   24-03-07 14:21

[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР