Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ПРОДАВАМ Sony DSC-F828
Автор: eurowes   
Дата:   14-03-07 15:34

продавам Sony DSC-F828 почти нов с гаранция над 4000 кадъра, очаквам предложения за цена, тел.087/......
Имам и макро леща Sony VCL-M3358.
филтри Digital Japan Optics 58mm,UV,PL,FDL.
Фото-чанта Samsonite.
малка тринога.
За питащите се, защо го продавам?, отговарям с въпрос.
Кой от апаратите ще ме посъветвате да си купя;
Sony DSLR-A100,
canon EOS 400D,
nicon D80,
pentax K10D.?
Предварително ви благодаря.

Отговори на това съобщение
 Re: ПРОДАВАМ Sony DSC-F828
Автор: da.fo   
Дата:   15-03-07 00:33

Щом това сони не те задоволява вече ти трябва нещо върхово с много добро стъкло а най доброто стъкло е от Цайс а те работят със Сони - така че взимай една алфа с няколко Цайса и си върхът - всичко друго ще е компромис.Вярно че е цена,но качество без цена няма !!!

Автор: ipget   
Дата:   15-03-07 01:14

Със моето скромно мнение мисля, че 3та позиция трябва да я сложиш на първо място.
Поздрави

Автор: next_time   
Дата:   15-03-07 01:36

Неправилен ти е въпроса.
Помисли какви обективи искаш да си купиш и виж какво и на какви цени предлагат различните производители.
Но ако все пак не ти пука какви обективи ще слагаш а те вълнува само тялото - тогава маи пентакса е наи добре.

В краина сметка каквото и да вземеш накрая ще го продадеш и ще си купиш Канон.

Автор: ipget   
Дата:   15-03-07 02:05

"В краина сметка каквото и да вземеш накрая ще го продадеш и ще си купиш Канон."

Това определено ми хареса, не искам да е така, защото съм си харесал NIKON D80, но е готино....
Поздрави [smilie24]

Автор: THE-DUDE   
Дата:   15-03-07 03:09

ами бях в твоето положение и сега съм с 2-рата позиция...,но ако имаш възможност да си купиш DSLR и да си запазиш сонито ..не го продавай... още си пазя добър спомен от 828 ....голямо ренде е . Зa да снимаш така както си снимал с него ..ще трябва да се охар4иш доста за такъв клас оптика за DSLRa [shtrak]

Автор: rhn1963   
Дата:   15-03-07 07:43

Ако продаваш поотделно за колко даваш филтрите?

Автор: j_mironski   
Дата:   15-03-07 07:49

А цена само на апарата?

Дата:   15-03-07 12:38

Публикацията е редактирана (11-12-10 09:58)

Дата:   15-03-07 12:54

Дата:   15-03-07 13:04

Автор: kaic   
Дата:   15-03-07 23:55

Та каква казваш е цената на Sony DSC-F828? Имам познат който ако се изкуши от цената и под мое давление би го взел.

Дата:   16-03-07 00:04

Идеята ми е че от апаратите които си изброил Пентакса е наи добър.А като система и възможности Канон е наи добро, но не и 400Д.Явно не си снимал с ДСЛР и не ти е направило впечатление колко голяма е разликата между скъпите и евтините обективи.С тия дървени зумове дето си ги мислиш почти няма да видиш разлика от сонито - е ще имаш по високо исо.

Но каквото и да ти се каже накрая ще доиде момента на истината и ще вземеш едно канонче с два качествени зума и два твърди светлосилни и ще ти олекне на душата.

А понеже споменаваш за "професионални функции" - всички модели които си изброил са любителски та дрънчат.На пласмаса.Правени са така че дори на любителите бързо да отеснеят.[smilie24]

Дата:   17-03-07 17:02

Публикацията е редактирана (11-12-10 09:59)

Дата:   17-03-07 17:36

Автор: kaic   
Дата:   17-03-07 17:37

"eurowes", благодаря за изчерпателният отговор, но за съжаление други може би по близки и компетентни от мен приятели посъветваха моят познат да си вземе апарат произведен наскоро и от днес той вече е собственик на чисто чисто нов черен Panasonic FZ50.
Да му е честит на него и на вас и да щтракате хубави снимки с апаратите.

Автор: Bumerang   
Дата:   17-03-07 17:58

Тука си говорите все едно сте в клуба където членува англйското кралско семейство:-))))

Дата:   17-03-07 19:48

Дата:   17-03-07 20:46

Виж из форума има много писания по въпроса - какво да избера и каква конфигурация.А аз едва ли съм най-подходящия човек за съвети.Това за зумовете е общоизвестна истина която всеки рано или късно научава.Предимно от личен опит.Колкото е по всеобхватен зум-а толкова по-зле е картинката.Например 18-200 което приравнено е 29-320 за кропка е много по-зле от 17-40.За да усетиш ДСЛР-а си трябва хубава оптика.А хубавата оптика е скъпа.Обикновенно по-скъпа от тялото което си избрал.Телата обикновенно остаряват за година.А и едва ли би направил разлика между няколко подобни тела в картинката докато разликата между добрия и кофтия обектив е по-видна.А гамата на канон е най-богата и сякаш най-прилична ценово.И другото - ако решиш да продаваш после - каноните заминават наи-бързо а оптиката на канон наи си държи цената.За сверка - базара.

Аз преди време също снимах с 828 и като минах на ДСЛР с евтин зум направо умрях от мъка.Сега зум обективи въобще не ме вълнуват - дори и тези които са доказано добри.В интерес на истината дори и АФ обективите не ме вълнуват.Това което ме кефи в снимането е в по-различна насока.

Автор: pacy4   
Дата:   15-08-07 13:31

продава ли се още - за колко ? ще ми пратиш ли снимки. търся апарат за приятел.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР