Автор: dilov
Дата: 27-01-07 21:35
Миронски и Даоса, имате право да се чудите на снимката с цветовете на дървото. Но аз се намирам във Варна, а тук беше топло за сезона от доста време, та днес бадемът в двора бе цъфнал. И тествайки апарата и обектива, днес ги заснех.
И друго. Не се мъча да се отърва от лоша техника. Хареса ми апарата, но го тествах заедно с един никон Д200, та реших да задържа втория - повече ми прилегна - аз в последно време снимах с Д80 на никон и вече имам навици и обективи за тази марка.
Техниката наистина е чисто нова.
Освен това аз в този форум съм продал много тела и обективи. И никой не се е оплакал. Трябва да подчертая, че дори ползвани неща да съм продавал те са били маниашки пазени или нови, както в случая. При желание можете да видите машинариите и сами да прецените, че нямате работа с измамник.
Даже на мен самия ми е малко смешно, че продавам с 300 лева по-евтино едва 3-4 дни след закупуването.
Ама моя е грешката - не се тръгва с такава цена, дето хората си мислят, че нещата са изтървани от 13-тия етаж...![[smilie11]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie11.gif)
Публикацията е редактирана (27-01-07 21:40)
|
|