Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам светкавица за цифрови фотоапарати (Fuji S9500, Panasonic FZ30 и др.)
Автор: dimmby   
Дата:   19-01-07 14:30

Светкалото върши чудесна работа ! Намира се във фотопавилиона, ако някой проявява интерес може да отиде да я види. Всички снимки в профила ми с аправени с нея, имам предвид портретите на дъщеря ми. На практика е почти нова, купувана е Genа-та от Варна преди няколко месеца. Главата и е чупеща вертикално и хоризонтално, с два автоматични режима. Продавам я защото смених системата и вече ще ми трябва PTTl светкавица за Пентакс.
До скоро я ползвах с Фуджи 9500 без никакви проблеми. Цената и е 80 лева !
Модела и е YinYan CY-32TWZ : http://www.yinyanflash.com/eindex.html

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам светкавица за цифрови фотоапарати (Fuji S9500, Panasonic FZ30 и др.)
Автор: poseydon   
Дата:   19-01-07 15:51

смятай ме за сериозен купувач, ще мина да я видя и ако ми хареса как ще се разбере с моя Никон Ф75 може да я взема...Дано стане в последствие и за Д70 [smile]

Re: Продавам светкавица за цифрови фотоапарати (Fuji S9500, Panasonic FZ30 и др.)
Автор: dimmby   
Дата:   25-01-07 12:52

Привет ! Извинявам се на тези които са били заинтересовани за светкавицата, но нямах възможност да съм в нета, кофти работа е този грип ! Та, светакавицата е във фотопавилиона и не е продадена още, току що говорих с тях. Ако има заинтересовани може да ми звъннете на ...... !

Re: Продавам светкавица за цифрови фотоапарати (Fuji S9500, Panasonic FZ30 и др.
Автор: kasad   
Дата:   25-01-07 13:48

съвместима ли е с фз 50?

Re: Продавам светкавица за цифрови фотоапарати (Fuji S9500, Panasonic FZ30 и др.
Автор: coloritko   
Дата:   28-01-07 22:20

Дали ще стане за Оли Е-1?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР