Автор: vsulov
Дата: 04-01-07 08:46
Продавам фотоапарат Canon PowerShot G6. Пазех си го като лека и компактна, но достатъчно качествена алтернатива на EOS-а, но се оказа, че почти не го използвам и само стои вкъщи, затова реших да го продам. Купен е от мен (нов) от Техномаркет през 09'2004, на само 7000 кадъра е. Състоянието му е отлично, функционално перфектно, единствената забележка по външния вид са драскотините по LCD-то, които обаче не пречат нито на образа, нито (естествено) на самите снимки. Фотоапаратът идва пълен комплект както е от магазина - кутия, кабели,
дискове, дистанционно и т.н.
За да не става обявата прекалено дълга ще маркирам само основните характеристики и предимства (според мен) на апарата:
- 7 мегапиксела
- поддръжка на формат RAW (в следващия модел G7 липсва!)
- 4х варио с 35-140 mm. еквивалент
- доста бърз обектив - f/2 (в широкия край) до f/3 (в дългия) (G7 е отново по-зле с 2.8-4.8)
- изключително ниско ниво на шум, особено и при наличието на ISO 50
- безжично дистанционно
- въртящ се в почти всички посоки LCD
- пълни автоматични и ръчни настройки и режими и др.
Можете да видите ревюто на dpreview, където апаратът е оценен с най-високата оценка "Highly Recommended".
Към апарата или отделно предлагам оригинален адаптер Canon LA-DC58D, чрез който можете да използвате стандартни 58 mm филтри; предлагам и Compact Flash карти.
А ето и предлаганите от мен цени:
PowerShot G6: 700 лв.
Адаптер за филтри: 50 лв.
Compact Flash PQI 512 MB: 25 лв.
Комплект на апарата с аксесоар(и): 20% отстъпка върху цената на аксесоарите.
Нещата и аз сме във Варна. Разходи по транспорт до други места - за сметка на купувача.
За въпроси и предложения:
vsulov@dir.bg
......
Владимир Сълов
|
|