Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Sony Alfa 100w
Автор: BigBang   
Дата:   04-01-07 01:48

A bre du6i4ki ia kajete va6ite mnenie za Sony Alfa 100w 6to za Aparat e tova!??

Отговори на това съобщение
 Re: Sony Alfa 100w
Автор: S-T-I   
Дата:   04-01-07 02:21

ПЛАСТМАСОВ И ГРОЗЕН... другото не може да го компенсира/то и няма какво друго/[ezik] [smilie23]

Автор: BigBang   
Дата:   04-01-07 04:34

Na4i vika6 v nikakav slu4ai ! Dobre de niama li pone edin dobrodetel!???

Автор: da.fo   
Дата:   04-01-07 08:24

има плюсове= може да работи с всички стари обективи в режим против размазване та даже и на резба а и е по удобен за хващане от хора с едри ръце = намен лично ми пасна повече от 350 на канон

Автор: hotsnail   
Дата:   04-01-07 09:03

da.fo

1. Пробвай във форума тук е базар т.е. продава се не се дискутира

2. Има търсачка Алфата доста е била обсъждана

3. Имаше брой на Digital photo video (българско списание продава се в техномаркет) където имаше ревю с снимки и обяснения

4. Алфата е ДСЛР като всички в този ценови клас е с пластмасов корпус. Относно естетиката мисля че ергономията е по важна за тялото. Пък и на мен лично дизайна ми допада.

Есента излязоха още няколко подобни апарата т.е. с подобни качества Никон д80, Канон 400Д и Пентакс 10Д (последния е с по хубав корпус ако това е предимство за теб). Наскоро излезе и Олимпус нов, много красиво тяло (ако това е критерия ти)

Прочети какво се е говорело във форума (не базара) прочети ревюта за апарата(ите), виж цените (ако си сигурен че искаш ДСЛР виж и цените на обективите), иди виж апаратите в магазина (може да ти дадат да щракнеш снимка или две). Тогава ще имаш база за избор.

Няма грешен избор между изброените по-горе апарати - има избор за различни хора, нужди и т.н..

Канон и Никон са с много голяма гама обективи и аксесоари така че това би бил избора ти ако снимаш професионално и от това си вадиш хляба. Другата причина да купиш тези марки е че могат 2-ра ръка по лесно да се намерят обективи светкавици и прочие. Сони, Пентакс и Оли са много добри но няма толкова много и евтини обективи - въпрос на избор. За сметка на това всеки от тях си има достойнства.

Аз бих ти препоръчал Сони или Пентакс за любителско снимане. Имат си вградена стабилизация което е плюс. Сони според мен е по добър от към ергономия.

И накрая като някой пише във форума гледай какви снимки има. Обикновенно тия с по готините снимки казват смислени неща. (Ония двмата нямат снимки прави си изводите)

[smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР