Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам видеокамера Sony VX2000 с аксесоари
Автор: serapionov   
Дата:   21-12-06 16:48

Продавам цифрова видеокамера Sony DCR-VX2000E, mini DV (стандартна батерия NP-F330, кабели, захранване, дистанционно, книжка) + аксесоари: 1. Филтри – поларизационен и защитен; 2. Широкоъгълна леща x0.7, Sony VCL-HG0758 със сенник Sony LSF-S58. Евентуално и алуминиев куфар Sony LCH-VX2000.

За връзка: serapionov@spnet.net или 088 786 71 74

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам видеокамера Sony VX2000 с аксесоари
Автор: ikomilanov   
Дата:   21-12-06 23:03

Може ли инфо за състоянието на камерата-колко време и професионално ли е ползвана и цената

Re: Продавам видеокамера Sony VX2000 с аксесоари
Автор: serapionov   
Дата:   22-12-06 10:44

Камерата е купена през декември 2002 от Цюрих. С нея съм изснимал около 60 касети. Мисля че състоянието и е доста добро. Преди 1 месеца я носих на преглед и профилактика в UVT, за почистване на механиката. Има гаранция от там. Камерата си работи абсолютно ок. Ползвана е само за снимане, предимно във вътрешни условия, не е давана под наем. Продавам я защото минах на по висок клас и вече не ми трябва. Цената за всичко е 3500 лв.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР