Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 I-POD NANO 4GB BLACK +черни слушалки СОНИ +2 калъфчета 300 лв !!! Спешно!
Автор: traichov   
Дата:   05-12-06 19:19

Продавам I-POD NANO 4GB BLACK пълен комлект за 300лв !!! Купуван е от САЩ преди 5 месеца и е доста запазен! Парите ми трябват спешно, така че очаквам предложения до четвъртък!

Комплектът включва:

- I-POD NANO 4GB BLACK, батерията издържа до 14 часа при непрекъсване на работата. С възможност за качване и разглеждане на снимки

- черни слушали SONY, почти неизползвани. Много по-добри от оригиналните и много по-стилно стоят на този модел.

- две калъфчета, най-добрите който успях да намеря в САЩ. Едното е кожено, тъмно кафяво, а другото пластмасово, напълно прозрачно.

- зарядно с USB кабел

- адаптор за контакт за това зарядно, с накрайници за цял свят!!!

Всички тези неща работят безупречно и наистина си мисля, че с тях успях да усъвършенствам този модел на Ейпъл до максимума.

Ето и снимки:

http://jpgshare.com/?2826eb80f50ad591be1d8babc1d3a637

http://jpgshare.com/?2826eb80f50ad591be1d8babc1d3a637

http://jpgshare.com/?f2d86ddbffed9ddad......a8342

Отговори на това съобщение
 Re: I-POD NANO 4GB BLACK +черни слушалки СОНИ +2 калъфчета 300 лв !!! Спешно!
Автор: Wildkid   
Дата:   06-12-06 09:46

Давам 220.....

Дата:   06-12-06 16:35

Не смятам, че е сериозно предложението ти и ще сметна, че или въобще не си наясно за какво говорим или си мислиш, че аз съм някакъв глупак.
Аз лично, никога не бих си купил всичко това за 220лв, ако ми предложат, най-малкото защото не може всичко да му е наред и някой да го хвърли на такава смешна цена.

Коментарът на цената вече бе направен, просто защото ми трябват парите до утре. Реално за всичко това исках 350лв, но обстоятелствата ме принуждават да го пусна на такава ниска цена.

Ако на някой тези 300лв са му много, може за 250лв да вземе само машинката и сам да си намира каквото трябва. Или пък, ако иска да махне нещо от комплекта, сваля 10лв от пластмасовото калъфче или 20лв от коженото или 10лв от слушалките или 15лв от кабела и адаптора. Собствен избор.

Офертата важи до утре сутринта. 10ч.заминавам за провинцията.

Ако някой има интерес, да прати един клип на ...... и аз ще го потърся.

Дата:   06-12-06 16:52

Пич, не виждам за какво ми четеш лекции - продаваш нещо, предлагам ти това, което давам - не ти отърва - ми казваш "не благодаря" и толкова! В крайна сметка - цената на нещо си е толкова, колкото ти дават за него - ако не, ти си оставаш с нещото, от което искаш да се отървеш, а аз - с парите си! Аз проблем нямам!

Дата:   07-12-06 08:35

"нещото" е продадено вече.
съжалявам ако съм те засегнал, но при цена 300лв, ти да ми предлагаш 220 е най-малко несериозно. Цената си е цена, ако ще ти и 100лв да ми даваш. Това не означава, че аз трябва да си сваля цената, само защото някой си иска да вземе кон за кокошка, нали ?!?!
Има си хора които разбират за какво става дума и те в момента се радват на "нещото". Ти догодина може и все пак да си вземеш такова нещо за тая цена ;)

Дата:   07-12-06 09:45

Предлагам толкова, колкото желая да предложа - казваш "не благодаря" и толкова, а не ми раздуваш локуми - това ми беше мисълта. Радвам се, че си го продал, а за мен грижа не бери [smile] ! И следващия път, като искаш да не ти предлагат по-ниска цена, просто напиши "цената не се коментира" и толкова, вместо да ми вдигаш пушилка.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР