Автор: lOpu
Дата: 19-11-06 15:13
Canon IXUS 700 е страхотен компактен фотоапарат с размерите на визитна картичка от една страна и много добра матрица от друга позволяваща му да прави невероятни снимки. Притежава характерния за Канон стил и изящен външен вид, а размерите му го правят един от най-малките дигитални апарати в света (с ширина под 3 см!), при тева със 7 мегапиксела! Компактността му ви дава възможност да го носите навсякъде със себе си без да е необходимо да носите фотографска чанта и без да мислите за него, с калъфа си за колан и лекотата си (200 гр.) просто забравяте за него поставен на кръста или в джоб на панталон или яке. Аз останах много приятно впечатлен, как мога да го нося на събиране с приятели, планина, дискотека или пътуване, без да ми тежи, без да мисля къде в багажа да го държа хем на сигурно място, хем да е "под ръка", да не се притеснявам, че може да изчезне в диското или заведението от масата, а по всяко време да можеш да се снимаш с приятелката си. Където и да си не те натоварва, а в същото време ти е под ръка и прави страхотни снимки. Просто бижу в ръцете ти. Доста свикнах с него и единственото, което ме кара да го сменя е това, че преди време имах доста по-голям Канон с 10 оптически зуум и преценявам, че вече ми трябва по-голям апарат, но малкото иксусче със сигурност остава едно страхотно апаратче за мен!
А 7-те мегапиксела позволяват да си принтираш снимки с размери до А3 без загуба на качеството и да запазиш моменти от пътувания или да закачиш на стената страхотни пейзажи от Синеморец, Рила или панорама от Рим и кулата в Пиза :)
|
|