Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Купувай класиката
Автор: digitalgab   
Дата:   30-10-06 19:16

Продавам Киев 4АМ + 1.8/50 + 2.8/35 + 85/2=200лева. Купувай и се чувствай като заможен фотограф отпреди 50 години!

Отговори на това съобщение
 Re: Купувай класиката
Автор: GrafMonteKristo   
Дата:   30-10-06 19:20

[smile] [smile] Интересува ме само 2.8/35,
но ако е със визьор. Цена?

Автор: джъмбо   
Дата:   30-10-06 19:23

тцтцтцтцтц

Автор: GenaDP   
Дата:   30-10-06 19:27

Бе я бегай... Заможните фотографи от него време са снимали на Контакс... [smilie19]

Дата:   30-10-06 19:41

А чисто новия Киев какво е бе Гена? Какво е по добре да имаш чисто нов Киев от последната серия или стар Контакс отпреди 60-70 години?
Имам визьор, не продавам на парче, що да разваляме комплекта.

Дата:   30-10-06 20:54

Ми чисто новия 4АМ е дръвце отвсякъде. Старите машинки са ги правили с части на Контакс, ама после заграбените части свършили и производството станало изцяло на братушките.

Дата:   30-10-06 21:06

Има някои английски колекционери които препоръчват нов и здрав Киев, вместо стар и очукан Контакс. Киевите са на ниво, с изключение на една серия някъде от 1981-82.

Дата:   30-10-06 21:43

Разправяй ги на баба ми. Имам 10-ина такива по кашоните... Предвоенния Contax II е най-желязната камера, с най-читав затвор. А на Киев-ите с годините качеството все повече се сговнява. Колкото по-нов, толкоз по-лайняв. Намери ми един лъскав Contax II, и ще ти дам за него цял чувал Киеви.

Дата:   30-10-06 21:52

Не съм пипал Контакс, това което казвам съм го чел по английските сайтове. Но това са и различни машини вече, в българския учебник дават че затворите им се различават, гнездото за светкавицата и други. Развитието на Контакса спира през 1945 и оттам нататък заживява под името Киев и различните му модификации кои по сполучливи, кои не.

Автор: stenly   
Дата:   30-10-06 22:00

абе прав е Гената
киевът трябва да е най много ІІ за да е читав...

Дата:   30-10-06 22:16

Историята на Контакса и Киева е интересна, има писано много из нета. През 70-те и 80-те години продадоха доста Киеви в Англия и затова.

Дата:   30-10-06 23:40

Контакс 2 въобще няма гнездо за светкавица. Ама тва е друга история... Що се отнася до затворите - следвоенния Контакс 2 е с променен затвор, и то променен към по-лошо.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР